Ezek kellenek az elterjedéshez?

spot_img

Brian Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója tartott egy videós kérdezz-felelek eseményt, ahol a közösség tagjai kérhették ki a véleményét különböző dolgokról.

Az egyik legfontosabb mozzanat volt, amikor a kriptovilágról és a technológiáról beszélt. Szerinte a blokklánc technológiának három alapvető kritériumnak kell megfelelnie a tömeges elterjedés előtt. Ezek pedig a következők:

Kisebb volatilitás: Armstrong szerint ekkora árfolyamkilengésekkel nehéz bevonzani az hagyományos befektetőket. Az iparnak a stabilabb árak elérésére volna szüksége – folytatja, például stabilcoinokkal.

Skálázódás – A jelenlegi 5-20 másodpercenkénti tranzakciós kapacitás helyett legaláb  500, vagy akár 5000 tranzakciót kéne elbírnia, ahogy a PayPal vagy a VISA is teszi.

Használhatóság – Armstrong úgy gondolja, hogy a kripto még várat az „Apple-pillanatra”, vagyis arra a fordulatra, amikor a hozzáférés, a használhatóság és a felhasználói élmény tekintetében sokkal többet tud nyújtani egy-egy tárca vagy kriptós mobilos alkalmazás.

A teljes videót alább lehet megnézni:

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img