Coinmixed és Eligma: hazánkban és szomszédainknál is egyre több helyen használhatunk és vásárolhatunk kriptopénzeket

Megosztom

Tavaly júniusban írtunk először az Eligmáról, ami a szomszédos Szlovénia legnagyobb bevásárlóközpontjában, Bitcoin City-ben kezdte meg kriptós fizetési szolgáltatásának tesztelését.

Bitcoin City – új nevet kap Szlovénia legnagyobb bevásárlóközpontja

A BTC, BCH, ETH és ELI tokenekkel történő vásárlásra lehetőséget biztosító rendszert mostanra már több mint 300 helyi üzletben vezették be, de partnerük lett a több európai országban  jelenlévő Intaxi is. Nemrégiben Szlovénia nemzeti bankja is áldását adta az Eligma tevékenységére, ami így a jövőben már a bank- és hitelkártyás, valamint SEPA tranzakciók feldolgozását is lehetővé teszi számukra, de minderre hamarosan már a szomszédos Horvátországban is lehetőségük lehet, Twitter csatornájuk szerint ugyanis itt is sikerült megszerezniük az induláshoz szükséges engedélyeket.

A cég vezetőjének nyilatkozata szerint, a következő hónapban már 20 horvát partner csatlakozására számítanak, amit az év végéig legalább 200-ra szeretnének növelni. A további terjeszkedésről, az itt szerzett tapasztalatok kiértékelése után fognak dönteni.

Az elnyúló medve piac ellenére nálunk sem állt meg az élet és nemrégiben a Coinmixed indulásával újabb szereplővel gazdagodott a hazai kriptós ökoszisztéma. A kriptopénz vásárlást és a magyar szolgáltatók közül elsőként tárca szolgáltatást is nyújtó bróker honlapján a Bitcoin, Ethereum és Litecoin mellett egy rendszeresen frissülő, kriptós témákkal hosszabb terjedelemben foglalkozó blogot is találhattok, melyet minden téma iránt érdeklődőnek ezúton is a figyelmébe ajánlanánk.

Hamarosan mi is próbára tesszük majd a Coinmixedet, melynek keretében nemcsak az online vásárlói felületüket fogjuk kipróbálni, de meglátogatjuk a Wiener szalonban (Corvin sétány 2/B) és a Lurdy Házban (Scitec Gold Gym) elhelyezett Bitcoin ATM-jeiket is. Aki már most vetne egy pillantást az oldalukra, kriptopénzt vásárolna, esetleg feliratkozna a legjobb blogbejegyzéseiket is tartalmazó hírlevelükre, az ezen a linken keresztül regisztrálhat hozzájuk.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel