Coinmixed és Eligma: hazánkban és szomszédainknál is egyre több helyen használhatunk és vásárolhatunk kriptopénzeket

spot_img

Tavaly júniusban írtunk először az Eligmáról, ami a szomszédos Szlovénia legnagyobb bevásárlóközpontjában, Bitcoin City-ben kezdte meg kriptós fizetési szolgáltatásának tesztelését.

Bitcoin City – új nevet kap Szlovénia legnagyobb bevásárlóközpontja

A BTC, BCH, ETH és ELI tokenekkel történő vásárlásra lehetőséget biztosító rendszert mostanra már több mint 300 helyi üzletben vezették be, de partnerük lett a több európai országban  jelenlévő Intaxi is. Nemrégiben Szlovénia nemzeti bankja is áldását adta az Eligma tevékenységére, ami így a jövőben már a bank- és hitelkártyás, valamint SEPA tranzakciók feldolgozását is lehetővé teszi számukra, de minderre hamarosan már a szomszédos Horvátországban is lehetőségük lehet, Twitter csatornájuk szerint ugyanis itt is sikerült megszerezniük az induláshoz szükséges engedélyeket.

A cég vezetőjének nyilatkozata szerint, a következő hónapban már 20 horvát partner csatlakozására számítanak, amit az év végéig legalább 200-ra szeretnének növelni. A további terjeszkedésről, az itt szerzett tapasztalatok kiértékelése után fognak dönteni.

Az elnyúló medve piac ellenére nálunk sem állt meg az élet és nemrégiben a Coinmixed indulásával újabb szereplővel gazdagodott a hazai kriptós ökoszisztéma. A kriptopénz vásárlást és a magyar szolgáltatók közül elsőként tárca szolgáltatást is nyújtó bróker honlapján a Bitcoin, Ethereum és Litecoin mellett egy rendszeresen frissülő, kriptós témákkal hosszabb terjedelemben foglalkozó blogot is találhattok, melyet minden téma iránt érdeklődőnek ezúton is a figyelmébe ajánlanánk.

Hamarosan mi is próbára tesszük majd a Coinmixedet, melynek keretében nemcsak az online vásárlói felületüket fogjuk kipróbálni, de meglátogatjuk a Wiener szalonban (Corvin sétány 2/B) és a Lurdy Házban (Scitec Gold Gym) elhelyezett Bitcoin ATM-jeiket is. Aki már most vetne egy pillantást az oldalukra, kriptopénzt vásárolna, esetleg feliratkozna a legjobb blogbejegyzéseiket is tartalmazó hírlevelükre, az ezen a linken keresztül regisztrálhat hozzájuk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img