Elmaradt a Coinbase bevétele a vártnál

Megosztom

A Reuters jóvoltából szereztünk tudomást a Coinbase tavalyi, 2018-as bevételeiről. A hírügynökség információi szerint a brit cégjegyzék alapján a Coinbase-nek 172 millió dollár nyeresége származott a 2018-as üzleti évben. A múltban a Coinbase vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy a vállalat USÁ-n kívüli illetőségeiből a teljes nyereségének egyharmad részét szerzi.

Ezekből az információkból már nagyjából össze lehet rakni, hogy a 2018-as évben kb. 460 millió dollár profitot produkált a kriptopénzes szolgáltató.

Hogy ez a szám mennyire pozitív, azt csak az előzetes tervek alapján tudjuk megbecsülni. A Bloomberg 2018 októberében lehozott cikke szerint 1,3 milliárd dollár nyereséget várt a Coinbase az év végére. Az indoklás szerint a cég a tőzsdei díjakból és a tartott kriptopénzek árfolyamnyereségéből tervezte megvalósítani ezt a számot. Ehhez képest a 460 millió, kb. 60%-al marad el a várakozástól.

Az okok között nyilvánvalóan a medvepiac is ott van, ahogy a konkurensek – főleg a Binance, előretörése is. Persze a félmilliárd dolláros nyereség önmagában még így sem egy rossz szám.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel