Ennyit nyertél, ha velünk tartottál

spot_img

Két hónap telt el azóta, hogy beindítottuk a Kripto Akadémia Discord csatornáját, ahol a közösség számára létrehozott beszélgetős szobák mellett, mindenki aki csatlakozott, szabadon követhette tapasztalt kereskedőink kereskedési tippjeit is. Közéjük tartozott szerkesztőnk balage, aki rendszeresen elmondta mit érdemes venni, milyen áron és milyen áron kell eladni. Így az általa posztolt kereskedési tippeket követve, a két hónap alatt, irigylésre méltó 76%-os profitot érhettél el.

Ez azt jelenti, hogy ha 100.000 Ft-os tőkével kereskedtél volna, a számlád most 176.000 Ft-ot mutatna.

Ha több pénzt forgatsz kriptóban, 300.000 Ft-os befektetéssel, febuár végétől, április 24-ig tartó időszak alatt 528.000 forint értékű kripto díszelgett volna az egyenlegeden.

Ha érdekel, a teljes statisztikánk megtalálható ezen a linken. Látható, hogy legnagyobbat a WABI áremelkedésén nyertünk. A WABI két hét alatt leírt 94%-os emelkedésével húzta meg a szekerünket. Kiválóan teljesített az IOTX is, amivel 31%-ot kerestünk, vagy az AST, aminek emelkedéséből 19%-al profitáltunk.

A fenti eredményeket maximum négy nyitott pozíció mellett, 4%-os stoploss beállításokkal érhetted volna el. Így a tőkéd legfeljebb 2%-át kockáztattad volna pozícionként.

Ha eddig nem követted őt, azt még néhány napig ingyen is megteheted. Hogy ezt a szolgáltatást fenntarthatóan tudjuk biztosítani, hamarosan havidíjas modellre váltunk. A jövőben 19.99 euróért férhetsz majd hozzá nem csak balage, de több tapasztalt tréderünk tippjeihez. A havidíjjal a Kripto Akadémiát is támogatod.

Akár egyetlen jó ügylettel letudhatod a havidíjat!

Például egy 65 eurós (21.000 Ft-os) ügylettel, egy IOTX-hez hasonló, 31%-os nyereséget hozó ügylet már kifizette a havidíjadat, amit elég bitcoinban átküldened.

A fizetésre bitcoin és PayPal mellett mikronban is lehetőséget fogunk biztosítani, de csatornánk nem tippadással foglalkozó szobái továbbra is bárki számára ingyenesen és szabadon hozáférhetőek maradnak.

Megéri csatlakozni akkor is ha bizonytalan vagy, egy ideig még ingyen megkapod a tippeket. Akkor is érdemes csatlakozni, ha nem csak tippekre, de egy aktív, egymást segítő kereskedős közösségre is vágysz – ez a rész pedig mindig ingyenes marad.

Ezúton is köszönjük minden új tippadónak, moderátornak és a közösség tagjainak a részvételét abban, hogy ilyen sikeresen indulhattunk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img