Teszteld 10 napig a kereskedőinket, ha nem jön be, visszaadjuk a pénzed

spot_img

Két hónapja indult a Discordos közösségünk, ahová igyekszünk tömöríteni a magyar kripto- és kereskedés iránt érdeklődőket. Nagyon pozitívan rajtoltunk: nem csak több százan csatlakoztak, de egy nagyon aktív és segítőkész közösség is született itt. A kereskedőink kereskedési tippjei pedig remek nyereséget hoztak: egész pontosan 76%-os profitot a két hónap alatt.

Ha még nem csatlakoztál a Kripto Akadémia Discord szerverére, akkor tedd meg. Nem csak kereskedéssel kapcsolatban, hanem más területen, pl. bányászat kapcsán is találsz témákat.

A csatlakozás teljesen ingyenes, ugyanakkor a kereskedőink által adott tippek május 6-tól 19.99 eurós havidíjjal lesznek hozzáférhetőek. Ha eddig nem voltál tag, még bőven van időd kipróbálni a közösséget, a beszélgetéseket, a kereskedési tippeket és dönteni. Ha előfizetsz és meggondolod magad, 10 napig, vagyis május 16-ig visszautaljuk a pénzedet.

A havidíj összege akár egy nyertes ügylettel is összejöhet. Jó példa erre a balage által adott IOTX/BTC tipp. Ha 65 euróval szálltál be, a 31 százalékos emelkedéssel már be is hoztad a havidíj összegét.

A havidíjjal a kereskedőinket és a Kripto Akadémiát is támogatod. Elfogadunk PayPal-t, BTC-t és mikront is. További részletekért figyeld a Discord csetet és a Kripto Akadémiát.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img