When moon?

spot_img

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Bitcoin 150 nappal ezelőtt elérte mostani korrekciós ciklusának mélypontját. Hogy ezt követően vajon mennyi időre lesz szükségeahhoz, hogy ismét elérje a jelenleg csúcsnak számító 20 000 dolláros árfolyamot?

A 2015-ös aljat elérve közel két évre (722 napra) volt szükség az akkori top (~1000 dollár) megdöntéséhez. Ez volt az eddig mért leghosszabb fellendülési időszak, de hogy pontosan hol is állunk jelenleg, azt a következő képen ti magatok is megnézhetitek.

A korábbi korrekciós időszakok ( a piros / szaggatott vonal jelzi, hogy hol tartunk most).

Mindeközben a világ legnagyobb kriptós befektető alapja, az 1 millió BTC felett őrködő Grayscale Investment is megosztott velünk néhány érdekes adatot. Ügyfeleik 90%-át intézményes befektetők és nyugdíjszámlák teszik ki és csak a maradék 10%-on osztoznak a hétköznapi emberek és az engedéllyel rendelkező hivatásos magánbefektetők.

Bár a Grayscale által kezelt vagyonnak a Bitcoin “csak” a 76%-át teszi ki…

… a friss befektetések (2019 első negyedév) 99%-a kizárólag a BTC-re koncentrált.

Elképzelhető hogy ez a megoszlás egy előrejelzés a jövőre nézve és a hétköznapi embereket, akik a gyors meggazdagodás esélyét látják a kriptopénzekben hamarosan kiszorítják a szinte csak a Bitcoin iránt érdeklődő nagyhalak?

Ha forintért szeretnél Bitcoint, Litecoint vagy Ethereumot vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed szolgáltatásait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img