Blockport (BPT): Bukta lett az első törvényileg szabályozott tokenkibocsátás

spot_img

Teljes kudarccal végződött az egyik első európai és egyesült államokbeli hatóságok által is jóváhagyott tokenkibocsátás, amit a 2 éve ICO-ként induló Blockport (BPT) szervezett. A startup az ebből származó bevételt saját platformjának továbbfejlesztésére szerette volna felhasználni, ami egy végletekig leegyszerűsített, kriptopénz vásárlásra és kereskedésre lehetőséget adó app lett volna.

Az alkalmazás (bár még csak kezdetleges funkciókkal) egy ideje már elérhető és használható is volt, a sikertelen értékesítés után azonban bejelentették, hogy a hó végén lekapcsolják az azt működtető szervereket.

A Blockport célja eredetileg az volt, hogy több fázisban 15-30 millió eurót gyűjtsön össze a tervek megvalósítására, az egy hónapig tartó és most lezáruló első szakasz során azonban még az egymilliót sem sikerült elérniük. Ennek tegnapi bejelentése után, a BPT tokenek értéke mintegy 85%-kal esett és bár a fejlesztők azt ígérték, hogy a következő hónapokban még megpróbálnak befektetőket találni, könnyen lehet hogy a projekt nemsokára lehúzhatja a rolót.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img