100 országban elérhető a Coinbase Earn

spot_img

Sajtóközleményben jelentette be a Coinbase, hogy immár 100 országban vált elérhetővé a Coinbase Earn, a világ elsőszámú kriptopénz brókerének oktató platformja, melynek célja, hogy megismertesse az új felhasználókat a kriptopénzek értékajánlatával és működésével, cserébe pedig az adott coin vagy token néhány darabját kínálja ingyen.

A bróker (kommunikált) célja egyszerű: A programmal nemcsak tanulhatnak az érdekődők, de kiindulási kriptopénz portfólióhoz juthatnak még akkor is, ha nem áll rendelkezésükre a bevásárláshoz elengendő pénz, vagy nincs bankszámlájuk. Reklám a Coinbasenek, reklám a résztvevő projekteknek és reklám a kriptopénzek világának is. Win-win.

A felületen egyelőre XLM, 0x, BAT és ZEC tartalmakat találunk, tanulás közben mérföldkövek elérésével csepegtetik számunkra az ingyen pénzt. Pontosabban csak fogják csepegtetni, hiszen a mostani bejelentés után Magyarország még mindig csak várólistás a programban. Külföldön tartózkodó olvasóink számára azonban álljon itt a teljes ország lista:

USA, Egyesült Királyság, Belgium, Svájc, Dánia, Írország, Németo., Izland, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Svédország, Kanada, Szingapúr, Ausztrália, Hong Kong, Új Zéland, Dél-Korea, and Tajvan.

Mivel számos EU országot találunk már a listán, hamarosan hazánk is fel fog kerülni. A lehetőség, hogy pénzért tanulj a kriptopénzekről, Coinbase regisztrációt és verifikációt követően áll elő. Csak így tudjuk a jutalmakat begyűjteni, melyet aztán válthatunk, eladhatunk vagy kiküldhetünk saját tárcába.

10 dollárnyi Stellart osztogat a Coinbase Earn

Kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért, közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img