Így ünnepelte a hazai kripto közösség a Bitcoin Pizza Day-t

spot_img

Múlt hét szerdán izgalmas eseményen vehetett részt a Kripto Akadémia, a belvárosi Ankert-ben került megrendezésre ugyanis a Bitcoin Pizza Day. Összegyűlt a hazai kripto közösség apraja-nagyja, jól megünnepeltük azt a bizonyos pizzavásárlást, melyet 10 000 BTC ellenében, a komoly valószínűséggel magyar származású Laszlo Hanyecz követett el évekkel ezelőtt.

Az esemény főszervezője a Bitcoin Budapest volt, ám a magyaros széthúzást szívmelengetően megcáfoló összefogás keretében találkozhattunk, hiszen a szponzorok között volt a Mr. Coin, a Blockchain Budapest, az Inlock is. A szakmai közösségen túl köszönet illeti a Pizza Forte csapatát is, akik stílszerűen remek pizzákkal emelték az est fényét.

Köszönjük Dr. Debreczeni-Raskó Gabriellának, és Debreczeni Barnabásnak, a Mr. Coin alapító-munkatársainak a meghívást!

Jelen cikk szerzője külön köszönettel tartozik azért, mert az eseményen lehetőséget kaptuk az alig két hete megjelent, Pataki Gáborral, Paluska Ferenccel, Léderer Andrással és Dr. Trinh Anh Tuan-al közösen írt könyvünk, a Kirptopénz ABC rövid bemutatására is.

A hangulat nagyon jó volt, a remek helyszín és a kötetlen program mindenkinek kiváló lehetőséget biztosított a networking-re, az ipar szereplőinek, és az érdeklődőknek egyaránt.

Profi fotós tett azért, hogy megörökítsük az eseményt, köszönet Berger Dánielnek is!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img