Craig Wright-nak üzent a híres kripto művész

spot_img

Pascal Boyart francia képzőművész nem először alkot a bitcoin, és általában a kriptopénzek témájában, korábban mi is beszámoltunk arról az alkotásáról, mellyel a sárgamellényesek mellett ált ki a közelmúlt franciaországi tüntetései során, egyúttal elrejtett némi BTC-t a festményen.

Úgy tűnik a Craig Wright körüli huzavona annak kapcsán, hogy valóban ő áll-e a Bitcoin rendszere mögött, vagy csupán valótlanul állítja, hogy ő hozta létre a legismertebb kriptopénzt elérte Boyart ingerküszöbét is. Hiszen legújabb alkotása pontosan őt ábrázolja, ismét egy kis rejtett meglepetéssel fűszerezve.

A festményt neon fénnyel megvilágítva ugyanis a “FAKE SATOSHI” szavak rajzolódnak ki, ezzel téve egyértelmű állásforgalást a vitában. Nem ez az egyetlen eleme a munkának, amivel véleményt nyilvánít a művész, a mű ugyanis nem másból, mintsem WC papírból készült, mindenki ítélje meg maga, hogy ennek mi lehet az üzenete.


Wright nem mellesleg szinte szisztematikusan perel be mindenkit, aki meg merészeli kérdőjelezni, hogy ő maga Satoshi, ennek fényében bátor lépésnek tűnik a franciától a fenti Twitter bejegyzésben látható festmény. Hiába, ha az ember meg van győződve valamiről, akkor ki kell állnia a véleménye mellett.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img