Irdatlanul jól néz ki a Vechain új appja

spot_img

Az újságírás egyik legfontosabb szabálya szerint a személyes véleményünket a küszöbön kell hagynunk, amikor belépünk a szerkesztőségbe. Ez az a szabály, amit a legkevésbé tart szem előtt a szakma. Ha megnézzük az alábbi videóban látható új Vechain appot, akkor bocsánatossá válik a bűn, hiszen (tényleg) hihetetlenül jól néz ki, és még annál is izgalmasabb.

A Reddit-re került fel a videó, egy Kínában élő pár teszteli az eszközt, egy tejtermékről, egészen pontosan egy kis doboz tejről van szó, a QR kód beolvasása után jelennek meg a blokkláncon tárolt információk a termék életútjáról, különböző tulajdonságairól, egyebekről.

VeChain / DNVGL BrightCode verified milk delivered in Shanghai! from r/Vechain

Ha a videó nem jelenik meg, kattins a Reddit bejegyzés linjére, ott biztosan elindítható.

Megtudhatjuk azt is, hogy milyen hőmérsékleti hatásoknak lett kitéve életútja során a termék, egy romlandó áru esetében ez valóban fontos információ. Ez az információ bizonyára szenzoroktól származik, melyek a blokkláncra mentik mérési eredményeiket, az azonban nem derült ki, hogy ezek a szállítást végző teherautókban, vagy esetleg a raktárakban kerülnek-e elhelyezésre.

Korábban a Kripto Akadémia is sokat foglalkozott már a Vechainnel, sőt, nemrég átfogó, négy részes útmutatót is írtunk az egyik legígéretesebb blokklánc projektről. A Vechain háza táján megjelenő fejleményekről a jövőben is beszámolunk, csatlakozz Discord csatornánkhoz, ne maradj le erről sem!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img