Óvakodj a Wolverine-t, vagyis Hugh Jackmant használó csalástól

spot_img

Nemrég csalók egy csoportja visszaélt a népszerű Wolverine karaktert is alakító ausztrál színész, Hugh Jackman arcával, egy valótlan kriptopénz befektetési lehetőséget promótáltak fotójával. Kamu cikkek is tartoztak a scam-hez, azt egyelőre nem tudni, hogy mennyien dőltek be a csalásnak.

Az oldal bármely pontjára kattintva egyből különböző adatainkat kérő lapra jutunk, ez már önmagában is gyanakvásra kell, hogy okot adjon mindenkinek, aki odatéved. Emellett az oldal azt állította, hogy nagyszámú közösségi média kommenttel, és megosztással rendelkezik, azonban ha ezekre kattintunk, akkor szintén az említett adatkérő lapra jutunk.

4000 kommentet, és 12 000 megosztást hazudtak, és tüntettek fel hamisan az alkotók.

Azt is “megtudhattuk” az oldalról, hogy Hugh Jackman rajongói mélyen el vannak keseredve, hiszen kedvencük visszavonul a színészettől, hogy kirptopénz befektetéseknek szentelhesse idejét. “Hugh arra számít, hogy fél év alatt megduplázza a befektetését.” Ilyen, és ehhez hasonló, természetesen teljesen valótlan kijelentések, idézetek láthatóak az oldalon.

A scam oldal egyik eleme.

Természetesen semmiféle céginformáció, vagy egyéb adat nem található az oldalon, ami alapján legalább sejteni lehetne, hogy ki, vagy kik állnak a háttérben.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img