Wirex: saját tokent bocsát ki a népszerű alkalmazás

spot_img

Korábbi hozzászólásaitok alapján közületek is sokan kedvelik a Wirex telefonos alkalmazását, ami az app mellé igényelhető VISA kártyával 18 féle valuta, köztük több kriptopénz (BTC, LTC, ETH, XRP, WAVES, DAI, NANO, WLO) elköltését teszi lehetővé.

Az alkalmazás hamarosan érkező újdonsága egy saját token, a WXT bevezetése lesz, aminek tulajdonosai több kedvezményre is jogosultak lesznek. Például:

  • Akár teljesen mentesülhetnek is az utalásokat vagy ATM használatot terhelő járulékok megfizetése alól.
  • Minden vásárlás után 1.5%-os visszatérítést szerezhetnek, amit kriptopénzben írnak jóvá a számlájukon.
  • Egyéb extra szolgáltatásokat igényelhetnek (VIP váró a reptereken, kedvezményes vásárlás a Wirex partnereinél, stb.)

 A Wirex tokenek birtoklásával megszerezhető kedvezmények

A 10 milliárd darabos teljes készlettel rendelkező WXT tokenből hamarosan 100 millió darabot, tehát a teljes mennyiség 1%-át fogják értékesíteni egy tőzsdei kibocsátás (IEO) során. A kitűzött cél 1 millió dollárnyi befektetői pénz ($0.01 / token) összegyűjtése lesz.

Erre a vásárra hivatalosan június 26-án, az OKEx-en fog sor kerülni, azonban azok akik már a kiírás pillanatában is regisztrált Wirex felhasználók voltak, egy június 13-án kezdődő előzetes értékesítésben (presale) is részt vehetnek. Ennek során szintén 100 millió darab WXT-t fognak eladásra felkínálni, azonban a vásárlóknak ezekhez csak a presale-t követő 6. hónap után fognak hozzáférést biztosítani (lock up).

A Wirex az Egyesült Királyság pénzügyi felügyelő szerve, az FCA által szabályozott vállalkozás, így várhatóan nagy lesz az érdeklődés a tokenek iránt. Amint arra a hivatalos weboldalon is utalnak, a vásár alighanem néhány percen belül véget fog érni.

Egy közelmúltban készült interjúban a Wirex társalapítója úgy nyilatkozott, hogy az alkalmazásnak jelenleg a világ 130 országában több mint kétmillió “hétköznapi” és 5000 vállalati felhasználója van. A Wirex nemrégiben hivatalos partnerkapcsolatot kötött a Stellaral is, aminek a platformján 26 féle stabilcoint terveznek majd kibocsátani. Ezekkel elképzeléseik szerint sokkal olcsóbb szolgáltatásokat és nemzetközi tranzakciókat tudnak majd ajánlani versenytársaiknál.

Az interjú során az is elhangzott, hogy bár az app eddig nem volt használható sem Kanadában sem az Egyesült Államokban, hamarosan itt is megszerezhetik az ehhez szükséges engedélyeket. Ebből a régióból állítólag 700 000-en töltötték ki a kártya igényléséhez szükséges előregisztrációs lapot.

További információk a Wirex Tokenről: wirexapp.com

WXT whitepaper: link

Frissítve: A Wirex token (WXT) időközben elérhetővé vált a KuCoin oldalán.

Ha forintért szeretnél Bitcoint, Litecoint vagy Ethereumot vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed szolgáltatásait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img