A “legnagyobb hülyeség, amit a kriptopénz piacon csináltál” verseny eredményhirdetés

spot_img

Múlt héten hirdettük meg legutóbbi versenyünket, “Mondd el a legnagyobb hülyeséget, amit a kriptopénz piacon csináltál, és nyerj!” címmel, pontosabban felszólítással. Itt az ideje, hogy eredményt hirdessünk, előtte azonban néhány szót arról is, hogy milyen szempontok szerint választottuk ki a nyertest.

Mondd el a legnagyobb hülyeséget, amit a kriptopénz piacon csináltál, és nyerj!

Bár ahogy a felhívásban is jeleztük, a nyertes kiválasztása teljességgel szubjektív, mégis igyekeztünk bármiféle elfogultság nélkül, objektíven választani, amennyire egy ilyen “verseny” esetében ez lehetséges. Nem a legnagyobb veszteség, vagy éppenséggel elszalasztott nyereség volt a szempont, másodlagos jelentőségű a szóban forgó összeg, amitől elesett a legjobb történet beküldője.

Sokkal inkább “tipikus” történetet kerestünk, olyasmit, ami ezt az egész piacot, pontosabban annak minden szereplőjét jellemzi, jellemezheti. Nem volt könnyű választani, hiszen közel két tucat, izgalmas, minőségi, vagy éppenséggel szomorú történetet osztottatok meg velünk. Mégis muszáj volt választanunk, hosszas elemzés, gondolkodás után, az 1000 MIK nyertese nem más, mint:

qubit

Az alábbi történettel nyert:

“Beszálltam egy ICO-ba 170 dollárral ami felment 33000-re, de keveseltem. Azóta lement 2000-re.
Most örüljek vagy sírjak? :thinking::sweat_smile:

Lássuk, pontosan miért erre a történetre esett a választásunk:

  • Mert rövid, ám annyira erős, hogy ez csak itt történhet meg.
  • Mert adott benne a kapzsiság, és a telhetetlenség, ami szinte mindenkit (jelen cikk szerzőjét biztosan) jellemez ezen a piacon.
  • Mert egy ICO-ról van szó, amit különösen jellegzetes eleme (volt) ennek a piacnak.
  • Mert annyira crypto shit, hogy csak na.

Gratulálunk a nyertesnek, kérlek írj nekünk az info@kriptoakademia.com címre, “MIK nyeremény” tárgymezővel, küldd el a Mikron Tárca címed, tranzaktáljuk a mikronokat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img