Új éves csúcsok a piacon – helyzetjelentés

spot_img

A Bitcoin a mai napon is folytatta menetelését: az árfolyam 9800 fölé kapaszkodott, amivel újabb éves csúcsot állított be. Nehézkesen megy a régóta várt 10 000-es szint elérése, a másfél napja tartó emelkedés után a momentum lelassult.

A Bitcoin pillanatnyi hezitálása utat nyit az altcoinok emelkedésének, a nagyobb kapitalizációjú altcoinok szinte mindegyike zöldre váltott az elmúlt napon.

Így nem csak a Bitcoin állított be új éves csúcsot, az Ethereum is ugyanezt tette, azzal, hogy elérte a $288-at. A 24 órás növekedése 8%-os.

A Binance tokenje még ennél is jobban teljesített, +9%-ot hozott az elmúlt napon. Már 38 dollár felett jár, ami szintén új éves csúcsot jelent. A BNB teljesítménye azért is figyelemre méltó, mert egy komolyabb zuhanásból állt fel: úgy tűnik a BNB piacon mégsem ejtett akkora sebet a Binance USÁ-ból való részleges kivonulása, mint ahogy azt sejteni lehetett.

Money flow grafikon az elmúlt 24 órából a megszokott képet mutatja: a Bitcoinból főleg a nagyobb altokba vándorol a pénz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img