Lolli – Böngészős bővítmény, mely minden online vásárlás után bitcoint csorgat vissza

spot_img

A saját elmondásuk szerint már most néhány tízezer felhasználóval rendelkező Lolli értékajánlata fekete-fehér: Vásárolj online rajtunk keresztül, és a partnereink által a közvetítésért kifizetett jutalék egy részét visszacsorgatjuk neked. Bitcoinban.

A startup böngészős terméke 2018 szeptemberében indult, miután 2,35 millió dollárt vontak be a Forerunner Ventures, Digital Currency Group és más kockázati tőke társaságoktól. Hamarosan kezdik a nemzetközi terjeszkedést, ezzel párhuzamosan pedig mobil appot és fizetési szolgáltatást fejlesztenek.

Maga a koncepció remek, hiszen egy egyszerű bővítménnyel, majd applikációval olyanok is szépen lassan bitcoin törédekhez juthatnak, akik egyébként nincsenek napi kapcsolatban a piaccal, nem szeretnének vásárlással, kereskedéssel foglalkozni. Nekik mindössze egy tárcára és egy címre van szükségük, melybe a vásárlás után, a visszaküldési időszak lejártával megérkeznek első bitcoinjaik.

A felületen megtalálható közel ezer partner között egészen nagy nevek, és egészen nagy visszatérítési értékek (akár 27%) is találhatók. Hogy hogyan lehetséges, hogy 27%-ot adnak nekünk vissza bitcoinban a vásárlásból, az számomra egyelőre rejtély. Ilyen brutálisan magas közvetítői jutalékkal dolgoznának ezek a cégek?!

A felhasználóik 40%-a egyelőre szállásfoglaláshoz vette igénybe a Lolli visszatérítését. A 3,5% egy-egy nagyobb útnál akár száz dolláros nagyságrendű “ingyen” BTC-t is jelenthet.

Szállásfoglalás, cipő, ruha 3,5% visszatérítéssel, de a listában minden van, mi szem-száj ingere lehet

Kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért, közös ötletelésért csatlakozz a Kripto AkadémiaDiscordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img