Waves Node 1: perzselő nap, frissítő hullámok

spot_img

Újabb frissítés érkezésének örülhetnek a Waves HODLerek. A Node 1.0 aktiválásával, a platform a jövőben akár az Ethereum – EOS – Tron triumvirátus blokkláncaival is képes lehet felvenni a versenyt.

Egy ősszel végrehajtott 24 órás terheléses teszt során a Waves már bebizonyította, hogy képes nagy sebességgel feldolgozni a blokkláncán végbemenő tranzakciókat. A rekordnak számító 6.1 millió utalás lebonyolítása mellett, sikerrel vizsgázott az egyszerre akár 100 tranzakciót kezelésére alkalmas “Mass Transfer” (tömeges utalás) funkció is.

Erre építhet a tegnapi frissítéssel debütáló és kifejezetten a Waves fejlesztők igényeit szem előtt tartó RIDE programozási nyelv, ami a decentralizált alkalmazások (dApp) létrehozását teszi lehetővé. Az Ethereum, az EOS és a Tron blokkláncának forgalmáért nagyrészt az ilyen alapon működő játékok és tőzsdék felelősek, így ezek megjelenésével a Waves is újabb felhasználókat szerezhet majd magának.

Szintén újdonság az egyedi tokenek (NFT) támogatása, amivel bármilyen valós vagy digitális tárgy tokenizálása vált lehetővé. A blokkláncon tárolt digitális tulajdonjogok köré a jövőben egy teljesen új iparág épülhet, aminek most már akár a Waves is részese lehet.

Bár fontos mérföldkőnek tekinthető, a Node 1.0 érkezését nem követte érdemi elmozdulás az árfolyamban. Ebből a szempontból utoljára tavaly decemberben volt jó Waves HODLernek lenni. Akkor egy jelentős tőkebefektetés következtében hetekig a Waves volt a piac egyik legjobban teljesítő kriptopénze.

Aki egyébként szerencsésnek érzi magát és nem fél megadni magáról néhány személyes adatot sem, az részt vehet a Coingecko és a Waves július 4-ig tartó játékában is, ahol naponta 50 Waves-t (~100 USD) sorsolnak ki a jelentkezők között. (Waves tárca címre is szükségetek lesz a részvételhez.)

https://twitter.com/coingecko/status/1142001057423167488

Ha forintért szeretnél bitcoint, litecoint vagy ethereumot vásárolni, látogass el a Coinmixed oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img