Coinmixed.eu: 0.1%-os jutalék a stabil coin – kripto kereskedési párokon

spot_img

A CoinMixed.eu weboldalán 2019. július 1-én váltak elérhetővé az USDC és az USDT(OMNI) stabil coinok. Ezek használatával a világ legnagyobb kriptotőzsdéihez hasonló módon, mindössze 0.1%-os jutalék megfizetésével válthatnak kriptopénzt az oldal felhasználói.

Mi az az USDC?

Az USDC a dollár árfolyamát követő stabil coin, aminek értékét a Centre konzorcium által amerikai bankokban letétbe helyezett pénz biztosítja. A Centre-t az ismert nemzetközi váltó Coinbase, és a Wall Street-i befektetők által támogatott Circle pénzügyi startup hozta létre. Kibocsátása és felügyelete a hatályos amerikai törvényeknek megfelelő módon történik.

Az USDC egy Ethereum alapú (ERC-20) token, ezért tárolása minden ezt támogató szolgáltatással megoldható.

Mi az az USDT(OMNI)*?

Az USDT, vagy más néven Tether, a világ legnépszerűbb és legnagyobb forgalmat bonyolító stabil coinja. Értékét a kibocsátója, a Tether Limited által letétbe helyezett pénz garantálja. Az USDT jelenleg a világ 10 legnagyobb kapitalizációjú kriptopénze közé tartozik.

Mi az a CoinMixed.eu?

CoinMixed egy magyar magánszemélyek által üzemeltetett kriptopénzváltó, aminek jól áttekinthető felületén, forint és euró beutalása ellenében (SEPA) vásárolható meg több ismert kriptovaluta. Az oldal nem csak kriptopénzek vásárlására, hanem tárolására is lehetőséget biztosít. Ezen szolgáltatásuknak és a most bevezetett stabil coinoknak köszönhetően, felhasználóik a nap 24 órájában és hazánkban egyedülálló módon, mindössze 0.1%-os jutalék megfizetése mellett kereskedhetnek a CoiMixed által támogatott kripto-kripto kereskedőpárokon. (A fiat pénz – kripto párok esetében továbbra is a 3.5%-os díjazás érvényes.)

A CoinMixed.eu által jelenleg támogatott fiat- és kripto kereskedőpárok
HUF – BTC EUR – BTC
HUF – ETH EUR – ETH
HUF – LTC EUR – LTC
HUF – ILK EUR – ILK
HUF – USDC EUR – USDC
HUF – USDT(OMNI) EUR – USDT(OMNI)
USDC – BTC USDT(OMNI) – BTC
USDC – ETH USDT(OMNI) – ETH
USDC – LTC USDT(OMNI) – LTC
USDC – ILK USDT(OMNI) – ILK

 

(*) A Coinmixed.eu jelenleg az USDT(OMNI), vagyis az USDT Bitcoinra épülő protokolját támogatja. Az oldalra való be- és kiutalás előtt érdemes ellenőrizni, hogy a küldő- vagy fogadó cím kompatibilis-e ezzel, ugyanis az USDT-t már több blokkláncon (Ethereum, EOS, TRX) is kibocsátották. Ezt (általában a wallet címe mellett) minden USDT-t kezelő szolgáltató feltünteti a saját honlapján.

A CoinMixed.eu elérhetőségei:

Honlap: https://coinmixed.eu/
CoinMixed ATM 1: SCITEC GOLD GYM, Lurdy Ház földszint, Budapest, 1097. Könyves Kálmán krt. 12-14.
CoinMixed ATM 2: Wiener Szalon, Budapest, 1082. Corvin sétány 2/B.

Nyereményjáték: a CoinMixed július 10-ig futó nyereményjátékában egy Trezor walletet sorsolnak ki azok között, akik feliratkoznak a váltó hírlevelére, valamint követik és lájkolják a közösségi oldalait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img