+74%: így teljesített idén a 10 legnagyobb kriptopénz

Megosztom

Egy reddit felhasználó 2019. január 1-én, $1000-t fektetett egyenlő részekre felosztva a 10 legnagyobb kriptopénzbe. Portfóliójához azóta sem nyúlt hozzá: nem vásárolt és nem adott el, csupán statisztikákat vezetett megtakarításának alakulásáról.

A fórumozó az elmúlt 7 hónap során több, mint 74%-os profitot ért el, aminek legfontosabb mutatóit egy táblázatban is összefoglalta.

Bejegyzése szerint, az idei év eddigi legrosszabb hónapja az éppen a most véget ért július volt, ami 400 dolláros veszteséget okozott neki. Ennek ellenére még így is magasan az egyik legkedveltebb befektetési eszköz, a legnagyobb amerikai cégek tőzsdei papírjainak értékét követő S&P 500 index fölött teljesített, ami idén csak 17%-kal növekedett.

A Bitcoin egyébként kétszer szerezte meg a hónap legjobban teljesítő kriptójának címét, míg a Bitcoin Satoshi’s Vision fork háromszor bizonyult a legrosszabb befektetésnek.

A 74%-os nyeresége ellenére, a kísérletező kedvű fórumozó továbbra is enyhe mínuszban van, ugyanis már a tavalyi évben is végig dokumentálta egy ugyancsak 1000 dollár értékű befektetésének történetét. A 2018-as kaland végül 85%-os mínusszal zárult.

A BitcoinSV kivételével, a 10 legnagyobb kriptopénz forint ellenében is megvásárolható a MrCoin oldalán.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel