Naponta 50 dollár értékű kriptopénzt nyerhetnek az Uphold felhasználók

spot_img

A Neteller/Skrill, a Wirex és az utóbbi időben nyomuló Revolut mellett, az Uphold is egyike azoknak a digitális tárcaszolgáltatóknak, aminek a neve időről-időre felbukkan a magyar kriptós csoportokban. Most az ezt használók számára lehet jó hír, hogy az elkövetkező három hét során, naponta 50 dollár értékű kriptopénzt nyerhetnek a cég nyár végi promóciójában.

Az Uphold eddig 23 fiat valuta, 4 nemesfém (arany, ezüst, platinum, palladium) és 9 kriptopénz (BTC, LTC, ETH, BAT, BCH, DASH, BTG, XRP, LBA) megvásárlást tette lehetővé. Ez a kínálat a következő két hétben további 15 kriptopénzzel fog kibővülni, bevezetésüket az app fejlesztői pedig egy nyereményjátékkal is összekötötték.

A felhasználóknak nincsen más dolguk, mint az oldalra belépve megtippelni, hogy melyik lesz a következő kriptopénz, amit az Uphold a következő 24 órában felvesz a kínálatába. Minden hétköznap egy új kripto érkezésére lehet számítani, az adott napon az első 10 helyesen tippelőt pedig fejenként 50 dollárral fogják megjutalmazni, amit szeptember 30-án, a helyesen megtippelt kriptopénzben fognak jóváírni a számlájukon.

A felvételekre minden hétköznap délután 17:00-kor fog sor kerülni (15:00 UTC), tehát valószínűleg akkortájt már érdemes lehet belépni és leadni a következő napra vonatkozó tippünket, hogy másnap a helyesen tippelők névsorának elején szerepeljünk.

A nyereményjáték tegnap vette kezdetét, az első újonc pedig a TRX lett. Az Uphold a most érkező kriptókra, a bevezetést követő 24 órában jutalékmentes vásárlási lehetőséget is biztosít.

Személy szerint nem használom az alkalmazást és nem tudok véleményt mondani róla, de ha rendelkeztek ilyen számlával, egy belépést megérhet a játékban való részvétel. A tippeket ezen az aloldalon tudjátok leadni.

Egy régebbi, magyar nyelvű Uphold bemutató 

Egy online tárcaszolgáltatás sok kényelmi funkcióval rendelkezhet, de ha valódi védelemre vágysz, ne add ki a kezedből a privát kulcsaid védelmét. A MrCoin oldalán vásárolt kriptopénzeket egyből a saját tárcádba utalja át a szolgáltató.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img