Hard Brexit esetén számláinkat az EU-ba mozgatja a Coinbase

spot_img

A postámban landolt egy levél, amiben a Coinbase értesített arról, hogy ha október 31-ig nem születik megegyezés a kilépésről az Egyesült-Királyság és az Európai Unió között, akkor megszűnhet a számlámon található euró tárca. Hogy ez ne történjen meg, egy új intézkedés keretében a számlámat hamarosan egy másik jogi entitás veszi át. Vagyis az eurós tárca és más szolgáltatások számomra és a többi felhasználó számára is változatlanok maradnak, még a hard Brexit esetén is. Ez jó hír, de érdekelt volna az új jogi entitás és annak jogi, szabályozási vonzatai is, de ezeket a részleteket későbbre ígérték.

A teljes levél fordítása alább olvasható:

“Fontos információk a számládról

Ha az Egyesült Királyság 2019 október 31-én megegyezés nélkül lép ki az Európai Unióból, várható, hogy a CB Payments Ltd. többé nem tud E-Money szolgáltatásokat nyújtani, mint pl. az eurós tárca.

Ennek fényében azt tervezzük, hogy a jelenleg CB Payments Ltd. -vel fennálló kapcsolatodat átruházzuk egy másik Coinbase jogi entitásra az Európai Unión belül. A szolgáltatások (Coinbase Services) nem változnak a transzfer hatására.

A Brexit körüli bizonytalanság miatt a transzfer időzítése még véglegesítés alatt áll. További információkat a transzfer közeledtével közlünk.”

/Coinbase/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img