Binance Futures: új platform és nyereményjáték

Megosztom

Hamarosan élesben is elindul a Binance legújabb kereskedő platformja, ami lényegében az egyik legnagyobb vetélytárs, a Bitmex által kitalált sohasem lejáró (perpetual) határidős szerződést fogja utánozni.

A határidős szerződések lehetővé teszik, hogy a kereskedők úgy profitáljanak egy adott eszköz árfolyamának változásaiból, hogy közben nem birtokolják azt. Azok, akik az árfolyamok emelkedésére számítanak Long-, akik pedig az esésére Short pozíciókat nyithatnak. A Binance mindehhez 1,2,3,5,10,20,50 és 100-szoros tőkeáttételt fog biztosítani.

Binance: bevezető a tőkeáttételes kereskedéshez

A Binance Futures platform nyilvános tesztelése ma hajnalban kezdődött és jövő hétfőn hajnali kettőkor fog véget érni. Azok akik részt vesznek ebben, egy szimulált kereskedő versenyen mérhetik össze tudásukat és szerezhetik meg az ezért felajánlott 10 000 BNB egy részét.

A játék során a BTC dollárral szembeni változásaira lehet spekulálni az erre felajánlott 100 000 USDT értékű játékpénzzel. A teszt ideje alatt két különböző megjelenésű oldalt is ki lehet próbálni (Futures A és Futures B), a végső rangsor pedig az ezeken lebonyolított kereskedési volumenek szerint fog kialakulni.

A nyereményekre csak azok lesznek jogosultak, akik a játék végén legalább 100 000 dollár értékű számlaegyenleggel rendelkeznek

Regisztráció a játékra:

Látogass el a Binance tesztnet oldalára és klikkelj a Sign Up gombra.

Írd be az email címedet és menj a Get Code gombra. Ha elhúztad a csúszkát, kapni fogsz egy ellenőrző kódot a beírt címre, amit be kell írnod a Verification Code sorba.

Ezután add meg a jelszavadat a Password és a Confirm Password sorokban, majd fogadd el a felhasználási feltételeket és menj a sárga Sign Up gombra.

Ha ez is sikerült, már kereskedhetsz is.

A BNB tokenek árfolyama 5%-al erősödött a Futures bejelentését követő órákban és jelenleg $22.5-t ér, ami durván 50%-os visszaesést jelent a június végi, 39.6-os csúcshoz képest. A tokenek forint ellenében a MrCoin oldalán is megvásárolhatóak.

Hajnal óta egyébként a legtöbbet kereskedő trader már közel 130 000 BTC-nyi forgalmat bonyolított le.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel