Közép- és hosszútávú bitcoin elemzés

Megosztom

Az utóbbi havi és hetes záró gyertyák ismét nem adtak túl sok jelet, hogy tudjuk a pontos utat. Kisebb nézetben a helyzet változatlan, egy bizonytalan range-ben oldalazgatunk és vergődünk fel-le amely komolyan megizzasztja a bitcoin tradereket mivel swing pozícióba lépni egyenesen felelőtlen így marad a skalpolás lehetősége ami meglepetéseket szokott magával hordozni a BTC esetlben. Ha csak nincs a helyén a rizikó menedzsmentünk, jobban járunk altcoin kereskedésekkel, ott is csak egy-egy olyan setup-ot megjátszva, amiben magabiztosak vagyunk.

Kijjebb nagyítva ellenben kezd csiszolódni a kép, ha előkapjuk a logaritmikus skálát, két szép szál mozgóátlagot és az RSI-t majd ezekkel az eszközökkel fraktálokat keresünk a múltban. Ugyan a történelem nem feltétlen ismétlődik de gyakran rímel. Hetes nézeten a két legfontosabb mozgóátlagaink a 21 + 50 EMA, ezeknek a kereszteződése hibátlan indikátor a nagy idősíkú trend meghatározására.

Jelenleg bikatrendben van a btc, ez nem vitás. Az is marad amíg az 50 EMA felett mozog az árfolyam, sőt az érintkezés az 50 EMA-nál hibátlan vásárlási szintet fog nekünk jelenteni, amikor elérünk oda. Személyes megítélésem, hogy a közelgő pár hónapban oldalazgatni fog a btc, kisebb nagyobb kilengésekkel melynek legrosszabb esetében meglátogatjuk az alacsony 7000 dolláros szinteket de ezt még mindig újra akkumulációnak titulálnám. A feleződés sincs már messze, nagyon csekély esélyt adnék a 6000 dollár alatti szinteknek. Amire érdemes várni jelenleg az az RSI-nek az 50-55-ös közötti érték újra érintése hetes grafikonon, jelenleg 58-on vagyunk. Közép és rövidtávon abszolút nem állunk rosszul, sőt.

Nos, mit ér a fentebbi ha nem készítettem volna egy átfogó bitcoin elemzést, ugye? A grafikon bal felső sarkában olvashatóak a magyarázatok, hogy mit mivel jelöltem a chart-on. Íme az elemzés alább:

A szebb és belenagyítható grafikonért katt ide.

 

Ne feledjük, hogy a grafikon hetes gyertyákat tartalmaz, ez közép- és hosszútávú elemzés így ne érjen minket elkeseredés ha esetlegesen a napos charton valami váratlan történik.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel