Befektetésre váró kripto-startupokat keres a Blockchain.com

spot_img

A londoni székhelyű Blockchain.com ötven millió dolláros tőkealapot hoz létre, a cél kriptopénzek, és kripto-startupok segítése. Az angol cég szintén befektetéseknek köszönheti létezését, a jól ismert nagyvállalkozó, Sir Richard Branson, és a Google sietett segítségükre indulásuk idején, azóta az ipar egyik legsikeresebb szereplőjévé váltak.

A Naspers Ventures-től 2018 júliusában átigazolt Sam Harrison vezeti a befektetési projektet, LinkedIn profilja is igazolja a híreket, a Blockchain.com Ventures társalapítójaként tűnik fel. Már első befektetéseik is megvannak, például a decentralizált piacterekre, és a közösségi-gazdaságra fókuszáló Origin Protocol, a Coindirect kriptopénztőzsde, a Silver.tv stream szolgáltatás.

Maga a Blockchain.com még 2011-ben indult, az egyik legnépszerűbb Bitcoin, Bitcoin Cash, és Ethereum tárca, emellett piaci információkkal is várják az érdeklődőket, azóta mintegy hetven millió dollárnyi tőkebefektetést kaptak. Ezidáig 41 millió tárca lett létrehozva rendszerükben.

A befektetési alap bemutatkozó oldalán jelentkezési lapot nem találtunk, figyelemmel kísérjük a fejleményeket, amint többet tudunk, beszámolunk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img