94 000 BTC-t mozgattak egyetlen tárcára. Ezek már a BAKKT ügyfelei?

spot_img

94 000 darab, vagyis jelenlegi árfolyamon 1 milliárd dollárnyi bitcoint fogadott egy ismeretlen bitcoin tárca az éjjel folyamán.

A tárcába 5 másik tárcáról érkezett a nagy végösszegű utalás. Összes 92 darab inputból származtak, az előző lépésben 15 különböző tárcáról továbbították őket. A tárcába érkező BTC mennyiség felét egyetlen tárcából küldték. A küldések megoszlása az alábbi theblock által készített grafikonon jól látható:

A fogadó tárca így az ötödik leggazdagabb tárca lett az egész bitcoin hálózaton. A toplista alább látható, az első négy helyezet mindegyike egy-egy tőzsdéhez kapcsolódik: ezekben a cold walletekben offline tárolják a tőzsdék a bitcoinokat. A kérdéses tárca így az első olyan, nem kriptotőzsdéhez kapcsolható tárca, amire ekkora értéket helyeztek.

Az ismeretlen tárca a bitcoinon kívül 36 millió dollárnyi Bitcoin Cash-t és 14 milliónyi BSV-t is fogadott.

Mivel a Bakkt Warehouse letéti szolgáltatása a mai napon indult, sokan ennek az eseménynek tudták be a nagy mozgást. A Bakkt megőrző, letéti szolgáltatásokat kínál hivatásos befektetőknek és a mai naptól kezdve lehetett elhelyezni vagy beküldeni bitcoinokat náluk. A szept 23-án induló bitcoin határidős derivatív termékek indulását is nagy várakozás övezi. A kriptós körök természetesen az árfolyamok ugrását várják az eseméyntől, de a szokásos módon az is elképzelhető, hogy a piac már rég berázta az eseményt.

Bitcoin vásárlásához és eladásához a Mr.Coin váltóját ajánljuk.

Mindent a Kereskedési Tippekről

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img