100 000 eurós bitcoin versenyt hirdet a Domino’s Pizza

Megosztom

Akik egy kicsit is érdeklődnek a kriptopénzek világa iránt, azok bizonyára hallották már Laszlo Hanyecz történetét, ő volt az a Bitcoin fejlesztő, aki tízezer bitcoint fizetett két pizzáért, ki sem merjük már számolni, hogy ez pontosan mekkora dollár, vagy forint összeg. Az mindenesetre biztos, hogy a Domino’s Pizza franciaországi leányvállalata különleges játékot hirdetett, a nyeremény nem más, mint százezer eurónyi BTC.

A kampány apropója a cég harmincadik születésnapja, a bemutatkozó oldal tanúsága szerint különböző játákokban vehetnek részt a pizzára éhes kuncsaftok, a százezer eurós pontos nyereményt bitcoinban fizetik ki, az aktuális árfolyamnak megfelelően, ezért választottak egy fix fiat összeget.

Szeptember negyedikén indult, október másodikán zárul a kampány, december 16-án tervezik eljuttatni a BTC nyereményt a szerencsés nyertesnek, az sajnos egyelőre nem derült részleteiben, hogy pontosan milyen játékokról lesz szó.

Azt nem tudjuk, hogy Hanyecz esete inspirálta-e a nyereményjátékot, az viszont egészen biztos, hogy nem most találkozik először a népszerű étteremlánc a kriptopénzek, és a blokklánc világával, idén májusban a szingapúri, és a maláj leányvállalataik is együttműködést kezdtek egy holland blokklánc céggel, a cél az ellátási láncaik hatékonyságának növelése.

Így ünnepelte a hazai kripto közösség a Bitcoin Pizza Day-t

Sőt, a nálunk is megtarott, május 22-én esedékes Bitcoin Pizza Day alkalmából BTC-vel is vásárolhatnak a pizza szerelmesei a Domino’s-tól.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel