Appok, amiknek minden kereskedő mobilján ott a helyük

spot_img
CoinMarketCap

A legnagyobb coin listázó és árfolyamkövető oldal alkalmazása. Az aktuális árfolyamok ellenőrzésére, riasztásra és portfóliód követésére is kiváló, mindent tud amit a honlap is. A portfólió beállítása a legegyszerűbb az egész piacon: bepötyögöd, hogy miből mennyit tartasz és onnantól számon tartja az értékét neked. Emiatt inkább a hosszútávú portfóliót érdemes vele követned, de legalább nem kell sehová bekötnöd a tőzsdei számládat. Hasonló szolgáltatást kínáló a Blockfolio alkalmazás is.

TradingView

A TradingView minden kereskedő számára kötelező eszköz, szerencsére a mobilos verziója is egészen jól muzsikál. Az app mindent tud, amit a webes verzió is, vagyis számtalan indikátor, rajzoló eszköz és grafikon beállítás közül válogathatunk.

Mobilalkalmazáshoz képest az irányítása sem annyira vészes, egy kis gyakorlással simán megy egyszerre a villamoson kapaszkodás és egy alsó trendvonal behúzása. Általában a tőzsdei mobilappoknál egyszerűbb vele a technikai elemzés, ezért mindenképp érdemes letölteni, főleg ha utazó tréder vagy. Egy tablet képernyőjén már kifejezetten kényelmes használni.

3commas

Ha már a TradingView vagy a CoinMarketCap appal megtaláltad a jó setupot, itt az ideje, hogy nyiss egy pozíciót, ezt pedig legegyszerűbben a 3commas alkalmazásával teheted meg. A Smart Trade funkciónak hála négy lépés, kereskedési pár, összegek, stop-loss és take profit beállításának gyors kitöltsével fel tudsz rakni egy trédet a legnépszerűbb tőzsdéken. A Binance OCO bevezetése előtt kötelező volt 3commas, mert jelentősen megkönnyítette a tréder életét, de a BitMEX, Coinbase Pro, Kucoin támogatással még mindig ott van a toppon.

Kereskedési számlád követésére és trade history áttekintésére is kiváló.

Google Authenticator

Kicsit kilóg a sorból a Google kétfaktoros hitelesítést lehetővé tévő alkalmazása, hiszen nem egy kriptós vagy kereskedős eszközzel van dolgunk. Mégis hibát követ el az, aki nem használja ezt, vagy ennek alternatívájaként gyakran felmerülő Authy mobilappot. A tőzsdék ennek segítségével tudják, hogy tényleg te szeretnél belépni a számlával és nem valaki más.

Discord

Minden tisztességes kriptós közösség fenntart egy Discord szervert: ha tagja vagy egynek vagy többnek, töltsd le a Discord mobilappot. Remekül optimalizált, jó júzer élményt kínál, ami szintén mindent tud, amit az asztali verziója is. Ráadásul addig nem is éltél igazán, amíg egy pénteki ivászat során nem kaptál Balage-tól egy 10X tőkeáttételes tuti tippet a mobilodba. Írd meg nekünk kommentben, hogy részegen melyik mobilappal a legkönnyebb megrakni egy kereskedést! Azt is, ha kihagytunk valamit.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img