PrimeBit – Forradalmi P2P kripto kereskedési platform

Megosztom

Egyre népszerűbbek mostanában a kriptós peer-to-peer tőzsdék. A PrimeBit jóvoltából most érkezett peer-to-peer tőzsde lehetőséget biztosít, hogy 200-szoros tőkeáttétellel kereskedj, ami duplája a piacon jelenleg elérhető legnagyobb tőkeáttételnek.

Egyedi kereskedési lehetőségek

A PrimeBit tőszdén nincs alsó összeghatár a beutaláshoz, vagyis bármekkora összeggel el tudsz kezdeni kereskedni. A 200X-es tőkeáttétel miatt a minimális összegű fedezetből is a maximumot hozhatod ki. A rendkívül alacsony, 0.5%-os fedezeti követelmény miatt 50 dollár például már elég arra, hogy 10 000 dolláros méretű pozíciót nyiss.

Határidős kontraktusok

A PrimeBit-en lejárati idő nélküli határidős szerződéseket cserélhetsz. A pozíció bármeddig nyitva maradhat és bármikor lezárhatod.

Jelenleg három, BTCUSD, ETHUSD és LTCUSD szerződésekkel tudsz kereskedni, amik árfolyamát egy több, külsős árjegyzőtől származó ún. fair price index alapján jegyzik. A szerződéseket BTC-ben egyenlítik ki és dollárban jegyzik. Minden egyes szerződés 0,1 mBTC-be kerül, vagyis 0.0001 BTC-be.

Demószámlára is lehetőség van, vagyis mielőtt pénzt küldenél a tőzsdére, lehetőséged van tesztelni azt és megismerkedni a kezelőfelülettel.

Aki ismeri a MetaTrader 5 felületét, annak még egyszerűbb lesz belejönni, a PrimeBit alatt ugyanis a jól ismert globális pénzügyi kereskedési szoftver dübörög.

A jelenlegi párok mellett a jövőben több kriptopénzes szerződések kereskedését is tervezik bevezetni.

Fair kereskedés

Hogy a nyertesek mindig és teljes egészében megkapják nyereségüket, a PrimeBit egy igazságos funding rendszert fejlesztett ki, az automatikus tőkeáttét csökkentés pedig elmondásuk szerint nem diszkriminál egyik irányba sem.

Főbb feature-ök:

200X tőkeáttétel- a legmagasabb a piacon

MetaTrader 5 felület, böngészős és szofveres verzióban

Fair Price Marking – volatilis környezetben és magas tőkeáttétel mellett is biztonságban érezheted magad a leszúrásoktól

Nincs minimum deposit – a legkisebb összeggel is elkezdheted

Demó számla lehetőség

Trade számológép- a következő pozícióid finomhangolására

Érdemes kipróbálni?

Ha tisztában vagyunk a kockázatokkal, a 200X-es leverage egy egyedi lehetőség a piacon, ekkora tőkeáttétel máshol nem található. A PrimeBit fiatal tőzsde, augusztusban indult, még sok kereskedőt kell magához vonzania, hogy a kriptós közönség igazán elismerje. Az idő múlásával valószínűleg egyre többen fognak beletanulni és ott kereskedni, az alacsony belépési küszöb miatt nincs okunk nem kipróbálni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel