A jövő heti SIBOS talán még tolhat egyet az XRP árfolyamán

Megosztom

Tegnap egy cikkben és egy élő elemzésben is foglalkoztunk az altok helyzetével, köztük az XRP kiemelkedően jó teljesítményével. Ezzel kapcsolatban hívnám fel a figyelmeteket arra az eseményre, ami a következő napokban adhat még egy löketet kedves ellenségünknek.

Mint minden évben, a nemzetközi bankközi utalásokat felügyelő SWIFT idén is megrendezi a SIBOS konferenciát, amin számos vezető pénzintézet vezetője fog előadást tartani. A jövő héten hétfőtől szerdáig tartó eseményen az XRP mögött álló Ripple is előadást fog tartani (szeptember 25. 10:45 GMT), melynek címe “A határokon átívelő fizetési szolgáltatások jövője” lesz.

Noha nem hinném, hogy itt bármilyen fontos dolgot bejelentenének a cég vezetői, de a mostani kedvező hangulatban (zöld napok + a BAKKT is jövő héten hétfőn fogja megnyitni a kapuit) nem tartom kizártnak, hogy némi konszolidációt követően a rendezvény előtt még legalább egyszer begyútjsák az XRP rakétáit.

Szeptember 23-án indul a Bakkt

Ennek kapcsán én a 4 órás grafikonokat figyelném, ahol az EMA10 és EMA21 mozgó átlagok által meghatározott szintek segíthetnek annak eldöntésében, hogy érdemes lehet-e további növekedésre játszanunk. (Ezek az indikátorok, ezen az idősávon viszonylag megbízható segédeszköznek számítanak a mostanihoz hasonló kitörések elemzése során.)

A cikk megírásának pillanatában, a BTC grafikonon az EMA10, az USDT grafikonon pedig az EMA21 szint éppenséggel megfogni látszanak a tegnap délutáni csúcs óta tartó zuhanást, ám az csak a következő órákban fog kiderülni, hogy ezekről tényleg újra nekirugaszkodhat-e az árfolyam.

XRP/USDT (4H): a kék színnel jelzett EMA21 jelenleg megfogni látszik az esést.

XRP/BTC (4H): a piros színnel jelzett EMA10 jelenleg megfogni látszik az esést.

Jelenleg tehát nem áll rosszul az XRP-t tartók helyzete, de ha az árfolyamokat jelző gyertyák az EMA21 szintek alatt zárnának, érdemes lehet újragondolni a lehetőségeinket. A módszer persze más kriptopénzek elemzése során is alkalmazható.

Ha szívesen beszélgetnél másokkal a kereskedésről, csatlakozhatsz Discord csatornánkhoz, vagy előfizethetsz a Kereskedési Tippek szolgáltatásunkra.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel