Jön a bányászok, és bányász farmok Tindere

Megosztom

Október nyolcadikán, a World Digital Mining Summit névre keresztelt, frankfurti eseményen készül bejelenti a Bitmain új szolgáltatását, mely World Digital Mining Map (WDMM) néven fut majd, a célja pedig az lesz, hogy segítséget nyújtson a bányászoknak – vagy használaton kívüli bányagéppel rendelkezőknek -, és a bányász farmoknak abban, hogy egymásra találhassanak.

A Bitmain saját farmjának vezetője, Matthew Wang szerint a fenntarthatóságot segíti majd a WDMM, hiszen “teljesen új módon” kapcsolja össze a bányagép tulajdonosokat a farmokkal. Mindemellett “on-going”, azaz folyamatos supportot, támogatást kívánnak nyújtani minden bányásznak, szintén a fenntarthatóság, és a piaci fejlődés érdekében.

Optimista bányászok: Meredeken emelkedik a Bitcoin hálózati hashrate

A konferencián lesz elsők között lehetősége az egyes farmoknak, hogy jelentkezzenek a platformra, be kell számolniuk a kapacitásukról, és egyéb paramétereikről. Nem csupán a hozzájuk – esetlegesen – csatlakozó egyéni bányászok jelenthetnek bevételt a farmoknak, a Bitmain segítséget nyújt az optimalizáció, a fejlesztés, és egyéb szakmai kérdések terén is, a már említett support keretében.

Mindenkori csúcson a Bitcoin hashrate, 150% növekedés a 2019-es aljról

Ahogy arról nemrég mi is beszámoltunk, a bányászat – ismét – dübörög, legalábbis a Bitcoin rendszerében, hiszen rekord szinten a rendszer hash rate-je, az új – és korábbi gyártású – ASIC bányagépeket pedig elkapkodják az érdeklődők.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel