Ha körbeutaznád a világot, de csak kriptopénzed van: TravelbyBit

spot_img

A Binance támogatásával működő TravelbyBit, a kriptopénzzel finanszírozott utazásokra specializálódott turisztikai szolgáltató már közel 5000 kripto-tranzakciót bonyolított le, reményeik szerint nagyban hozzájárulnak a jövőben az új fizetési eszközök elterjedéséhez.

Tény és való, a turisztika az olaj, gyógyszer, és bankipar mellett az egyik legnagyobb a Föld bolygón, aki még nem utazott, az egyszer biztosan fog. A legnagyobb hangsúlyt Ausztráliára fekteti az amúgy “önkéntesekkel”, azaz a kriptopénzek iránt érdeklődő, azokat örömmel elfogadó kereskedőkkel, és turisztikai szolgáltatókkal működő cég.

Ausztrália jó hely, különösen ha kriptopénzzel fizethetünk mindenért.

Az elfogadott kriptopénzek között szerepel a bitcoin, a litecoin, és a Binance coin is, Ausztráliában a bemutatkozó oldal szerint 300 partnerrel rendelkeznek, akik előszeretettel várják a kriptopénz-használó túristákat. Külön felhívják a figyelmet a kontinesnyi ország első “kripto-városára”, Agnes Water még a városhatárnál lévő táblájára is elhyezett egy BTC logót.

Agnes Water táblája az ausztráliai Queenslandben.

A cég értékpropozíciója, azaz a kriptopénzek előnyeit felsoroló listája szerint a következő problémáktól szabadíthatnak meg minket a digitális fizetőeszközök:

  • kétes hátterű pénzváltók,
  • ATM-ek keresgélése,
  • bankkártyacsalás veszélye,
  • a készpénz kényelmetlenségei,
  • az út után nyakunkon maradt készpénz.

Egyelőre erősen aránytalannak tűnik a kínálat túlzott Ausztrália fókusza miatt, azonban számos európai célpont kapcsán is vannak ajánlataik, és természetesen blokklánc konferenciákra is felhívják a figyelmet.

Kövess minket a Discordon, a Facebookon, és a YouTube-on is, figyelemmel követjük a TravelbyBit fejleményeit is, beszámolunk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img