Ennyit profitált Kenny szeptemberben

spot_img

Befutott eddigi legsikeresebb kereskedőnk, Keny szeptemberi eredménye is. Ezek alapján az elmúlt hónap ismét remekül sikerült: +30,12%-os profitot könyvelhettünk el.

Keny a legnagyobbat a bitcoin longolásával nyerte, amikor szeptember közepén 10121-ről 10366-ra emelkedett a BTC. A 25X-es tőkeáttétellel megjátszott kereskedés 60% profitot jelentett. A tőkeáttételes ügyletekhez Keny is a BitMEX-et használja, ha még nem vagy regisztrálva, érdemes megtenned. Ha ezzel a linkkel regisztrálsz, 10%-kal kevesebb jutalékot von le tőled a jövőben a tőzsde.

A legnagyobb nyerők között ott volt még az ATOM, a BTC ellenében: ezzel 35%-ot hozott, majd egy másik alkalommal 14%-ot. Érdemes még megemlíteni a hónap eleji BTC longot, ami 19%-os profitot jelentett és a ZRX/BTC páron elért 17%-ot is.

Részletesebb eredmények az alábbi táblázatban:

Keny már fél éve osztja a kereskedési tippjeit a Kripto Akadémia Discord szerverén. Ez alatt egyetlen veszteséges hónapja sem volt, sőt, kiválóan teljesített:

április: +34,8%

május: +51,2%

június: +86,8%

július: +43,2%

augusztus: +15,7%

szeptember: +30%

Ha részletesebben érdekel, az összes adatát ebben a dokumentumban (PDF) tudod megnézni.

Ha meggyőztek az eredmények, fizess elő most és ha az első tíz nap során jelzed nekünk, hogy a szolgáltatás mégsem nyerte el a tetszésedet, visszatérítjük a pénzedet.

Ha feljössz a Discord szerverünkre és előfizetsz a Kereskedési Tippekre, Keny és a többi kereskedő szobája láthatóvá válik. Egy szignál – vagy kereskedési tipp általában így néz ki:
Kereskedőink leírják:

  • milyen kereskedési páron lépj pozícióba, pl. LINK/BTC
  • milyen árfolyamon lépj be / vásárolj
  • milyen árra tedd a take profit szintet
  • milyen árra állítsd a stop losst 

A szignál után egy tőzsdén megnyithatod a pozíciót saját tőkéddel – ill. annak egy részével. Leggyakrabban a Binance-en fogod megtalálni a megfelelő párt, kereskedőink is túlnyomó többségben ott kereskednek. Gyakran előfordul BitMEX is.

Ha szívesen kipróbálnád, fizess elő most és ha az első tíz nap során megírod nekünk, hogy mégsem szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img