ChainLink: újabb növekedés

spot_img

A Chainlink (LINK) még mindig szárnyal. Szeptember 15-e óta már 60%-ot emelkedett a bitcoin ellenében, a dollár ellenében pedig 30%-ot. Az előző napon újra hosszú zöld gyertyát írt le, amit nagyrészt fundamentális tényezőknek tudok be:

  • Október elsején a Parallel Markets jelentette be, hogy befektetőinek adatait a Chainlink hálózatára kapcsolja. A partnerkapcsolat valós jelentéssel is bír: a Parallel Markets egy innovatív, likvid piacok (magántőke, kockázati tőke, ingatlan) közötti likviditás megteremtése céljából, a tulajdoni viszonyok könnyebb átruházását célzó szolgáltatásban utazik. A hiteles, blokkláncra vitt befektetői és tulajdonosi adatok nagy jelentőséggel bírnak majd ebben a modellben.
  • Október másodikán a TomoChain jelentette be, hogy a Chainlink hálózatára integrálják okos szerződéseiket. Ezzel az okos szerződések rengeteg hiteles, Chainlink láncán tárolt adatbázist elérhetnek: ilyenek a piaci árfolyamok, váltási árak vagy sport eredmények. A cél, hogy a decentralizált alkalmazások fejlesztőinek használható információkat szolgáltasson a Chainlink.

Emellett még mindig fontos a shill-faktor: a Chainlink kétségkívül a legtöbbet promózott és shillelt coin a kriptopénzes fórumokon és a Twitteren. Komolyabb forrásból is jönnek a megerősítések: múltkor a Palm Beach Confidential nevű befektetési társaság egyik jelentésében is megjelent a LINK, mint az öt legnagyobb potenciállal rendelkező kriptopénz a 2019-es évben. A hálózati hatásukat ezeknek a tényezőknek sem érdemes lebecsülni.

 

Mindazonáltal a LINK most egy ellenállást tesztelget, ha áttöri, megnyílhat az út egy új éves csúcs felé.

Ha megjött a kedved akár a vásárláshoz, akár az eladáshoz, a Mr.Coin -on forint ellenében ezeket meg tudod tenni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img