ChainLink: újabb növekedés

Megosztom

A Chainlink (LINK) még mindig szárnyal. Szeptember 15-e óta már 60%-ot emelkedett a bitcoin ellenében, a dollár ellenében pedig 30%-ot. Az előző napon újra hosszú zöld gyertyát írt le, amit nagyrészt fundamentális tényezőknek tudok be:

  • Október elsején a Parallel Markets jelentette be, hogy befektetőinek adatait a Chainlink hálózatára kapcsolja. A partnerkapcsolat valós jelentéssel is bír: a Parallel Markets egy innovatív, likvid piacok (magántőke, kockázati tőke, ingatlan) közötti likviditás megteremtése céljából, a tulajdoni viszonyok könnyebb átruházását célzó szolgáltatásban utazik. A hiteles, blokkláncra vitt befektetői és tulajdonosi adatok nagy jelentőséggel bírnak majd ebben a modellben.
  • Október másodikán a TomoChain jelentette be, hogy a Chainlink hálózatára integrálják okos szerződéseiket. Ezzel az okos szerződések rengeteg hiteles, Chainlink láncán tárolt adatbázist elérhetnek: ilyenek a piaci árfolyamok, váltási árak vagy sport eredmények. A cél, hogy a decentralizált alkalmazások fejlesztőinek használható információkat szolgáltasson a Chainlink.

https://twitter.com/TheLinkMarine1/status/1179733118472863746

Emellett még mindig fontos a shill-faktor: a Chainlink kétségkívül a legtöbbet promózott és shillelt coin a kriptopénzes fórumokon és a Twitteren. Komolyabb forrásból is jönnek a megerősítések: múltkor a Palm Beach Confidential nevű befektetési társaság egyik jelentésében is megjelent a LINK, mint az öt legnagyobb potenciállal rendelkező kriptopénz a 2019-es évben. A hálózati hatásukat ezeknek a tényezőknek sem érdemes lebecsülni.

 

Mindazonáltal a LINK most egy ellenállást tesztelget, ha áttöri, megnyílhat az út egy új éves csúcs felé.

Ha megjött a kedved akár a vásárláshoz, akár az eladáshoz, a Mr.Coin -on forint ellenében ezeket meg tudod tenni.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel