Cointhunter szeptembere

spot_img

Befutott az utolsó eredményünk is szeptember hónapra. Cointhunter +17,28% profitot hozott annak, aki követte a kereskedéseit. Cointhunter mindössze 9 ügyletet nyitott ebben a hónapban és összesen 5 napon adott kereskedési tippet, vagyis minimális időráfordítással kellett csak követned, hogy bezsebeld a nyereséget.

A legnagyobbat az ADA és az EOS longolásával nyerte, amivel +49% és +29%-ot hozott.

A szeptember hónap kiválóan sikerült kereskedőink számára. A nyereségek így alakultak:

  • Balage: +29%
  • Keny: +30%
  • Cointhunter: +17%

Tovább az előfizetéshez >>>

Ha kíváncsi vagy Cointhunter kereskedői pályafutására, arra, hogy miért váltott hagyományos piacokról kriptóra és milyen tanácsai vannak kezdő kereskedők számára, olvasd el a vele készült interjúnkat:

Ismerd meg kereskedőinket: Cointhunter

A VIP beszélgető csatornán a héten szóba került, hogy mi a legjobb megoldás arra, hogy csak a kereskedőikről kapj értesítést. A Discord szoftveres verziója alapesetben elég sok hozzászólásról küld egy jelzést, de ha téged csak a kereskedők érdekelnek, akkor ajánljuk az alábbi beállításokat:

 

Ezzel a beállítással csak a három kereskedőről kapsz értesítést, amit a mobilodra is elküld a Discord, ha nem vagy gépközelben

Tovább az előfizetéshez >>>

A kereskedőink tippjeinek lekövetésével végre te is nyereséges lehetsz!

Kicsit több mint fél éve indult a Kereskedési Tippek és azóta jegyezzük kereskedőink eredményeit, akik eddig kiválóan teljesítenek.

A legnagyobb nyerő hónap Keny nevéhez fűzödik: +86% profit

A legnagyobb veszteséges hónap az augusztusi volt, mindössze -3,06%-al.

Legsikeresebb kereskedőnk, Keny eddigi eredményei az alább láthatóak:

április: +34,8%

május: +51,2%

június: +86,8%

július: +43,2%

augusztus: +15,7%

szeptember +30%

Előfizetés

Ez a link a termékoldalra visz, ahol kiválaszthatod, hogy mennyi időre szeretnél előfizetni. A sztenderd előfizetés 19.99 EUR / hónap, de fél éves előfizetés esetén már több mint egy teljes hónapot megtakaríthatsz. Kripto Akadémia regisztráció szükséges.

Fizetni bankkártyával és PayPal-al is tudsz. Természetesen bitcoint is elfogadunk.

Ha a kártyás-PayPal-os előfizetést választod, nincs más dolgod, mint megadni nekünk a Discord felhasználónevedet, a megrendelőlap kitöltésénél. Ha még nincs Discord regisztrációd, vagy elfelejtetted megadni, később elküldheted nekünk e-mailben is.

Ha bitcoinnal fizetsz, szintén elkérjük a Discord felhasználónevedet és el kell küldened e-mailben a tárcád címét is, ahonnan küldted a bitcoint. A megrendelés és fizetés után a maileket ide várjuk: info@kriptoakademia.com.

Előfizetés után menj fel a Kripto Akadémia Discord szerverére, munkaidőben általában pár órán belül megkapod a VIP státuszt, amivel elérhetővé válnak a kereskedők szobái, ahová posztolják a szignálokat.

Próbáld ki 10 napig

Ha előfizetsz és az első 10 nap során szólsz nekünk, hogy ez mégsem neked való, az előfizetési díjat visszatérítjük! Próbáld ki most!

Tovább az előfizetéshez >>>

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img