Két alt ma

Megosztom

BAT/BTC

Heti nézetben a BAT a BTC ellenében egy erős támasz zónában mozog, ami tavaly óta tartotta az árfolyamot: bár augusztusban aláment, most úgy tűnik újra meg tudod itt kapaszkodni. Ha mégis a szint alá menne (cc 2000 sats alá), ajánlatos megszabadulni a BAT-októl. Egyelőre viszont nincs ok a pánikra.

Napos grafikonon a BAT/BTC páron az árfolyam ugyanezt az ellenállást teszteli, amiből még egy növekvő háromszög alakzat is kinőhet. Figyeljük az alsó diagonálisról való megpattanást. Ha letöri, akkor érvénytelen lesz az alakzat. Megerősítés lehet, hogy a 33 napos mozgóátlag a 100 napos fölé készül – ennek a lefolyására is várnunk kell még egy kicsit.

ZRX/BTC

Hasonló a helyzet a ZRX-nél, ahol a napos grafikonon a 33 napos mozgóátlag már a 100 naposat keresztezte alulról – ez hagyományosan bikás szignál. Szeptember eleje óta is növekvő aljakat írt le az árfolyam, miután augusztusban nagyjából érintette a történelmi aljat. A 2800-2500 sats közötti támasz visszatesztje elképzelhető: ha sikerül, megindulhatunk a következő szintre, 3700 sats fölé.

 

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel