Itt a Coinbase Pro app iOS-re

spot_img

A világ legnagyobb kriptopénz brókere, az amerikai Coinbase, blogján leplezte le a profi kereskedőknek szánt Coinbase Pro platformja kiegészítéseként kifejlesztett applikációt.

Az egyelőre csak iOS-re elérhető alkalmazás segítségével a felületet használó kereskedők útközben is, vagy akár az ágyban fekve, adhatják-vehetik kriptopénzeiket. Minden funkció megtalálható az appban, mint ami a webes verzióban, de itt külön hangsúlyt fektettek az intuitív kezelésre és arra, hogy minden információ legfeljebb néhány koppintással elérhető legyen. Androidos verzió az ígéretek szerint hamarosan érkezik.

A kereskedés költségei megegyeznek a webes felületével. És ha már költségek: fontos információ, hogy október 7-étől a Coinbase Pro díjai jelentősen emelkedtek a 10 000 USD-nél kisebb ügyletek esetében, akár 233%-os különség is tapasztalható a korábbi fee-hez képest. A cég kommentárja szerint ezzel a likviditás növelése a cél [Hogyan?!]. Különsen furcsa döntés pont azon a héten, mikor több hagyományos online bróker (pl. Charles Schwab és TD Ameritrade) nullára csökkentette a tranzakciós költségeit.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img