Inlock ősz: mozgalmas év után újabb kihívások

spot_img

A tavaszt ősszel kell előkészíteni – tartja egy régi bölcsesség, és úgy tűnik ezt az elvet vallja az Inlock csapata is, akik egy nyárbúcsúztató frissítés mellett a következő hónapokra vontakozó terveikről is elárultak néhány dolgot.

Fejessel a mélyvízbe: az INLOCK tokenje bekerült a Liquid kínálatába

Arról nemrégiben nálunk is olvashattatok, hogy az ILK tokenek a MrCoin és Coinmixed mellett már egy nemzetközileg jegyzett tőzsde kínálatába is bekerültek, most viszont egy másik, mindenki által jól ismert váltó nevére bukkanhattunk rá az Inlock legfrissebb blogbejegyzésében. Az ebben foglaltak szerint a hitelező platform teljes BEP2 támogatást kapott, amivel képessé vált a Binance saját blokkláncán kibocsátott tokenek kezelésére is. A fejlesztéssel a BNB lett a negyedik olyan kriptopénz (a BTC, ETH és LTC mellett), amiért cserébe az oldalon kölcsönöket vehetünk fel.

Ugyancsak a kölcsönfelvevőket fogja segíteni egy másik újdonság, az ellenajánlat rendszer bevezetése, amivel a hiteleket igénylők válogathatnak az általuk eredetileg megadott paraméterekhez hasonló hitelajánlatok között. Ez a csapat elképzelései szerint egyrészt gyorsíthatja majd a kölcsönfelvétel folyamatát, másrészt segíthet abban is, hogy kedvezőbb feltételekkel juthassanak hitelekhez az ezeket igénylők.

Végül, de nem utolsó sorban a hitelezéssel kapcsolatos statisztikák nyomonkövetése is egyszerűbbé vált. Legyen szó akár egy, akár több párhuzamosan futó hitelkihelyezésről vagy kölcsönfelvételről, ezek állapotáról mostantól egy gyorsan és könnyen áttekinthető felületen keresztül kaphatunk tájékoztatást.

A fentiek mellett még több kisebb-nagyobb módosítás is történt az oldalon, amiről bővebben az Inlock blogján olvashattok. (Ezt a honlapon a kis házikóra klikkelve érhetitek el, egyelőre még csak angol nyelven.)

Azzal kapcsolatban pedig, hogy mit hoz a jövő, Csabai Csaba az alábbi bejegyzést tette közzé:

“Már a tervezőasztalon van a következő nagy release csomagunk. Számos komplex fejlesztés és sok apró változtatás tartalmaz, melyek miatt, kisebb-nagyobb darabokra osztjuk majd ezeket. A csomag eredetileg az “End of 2019” nevet kapta a dev roadmap-ben, de mivel lényegesen bővült a scope, ezért reálisan november és január vége közé időzítjük a különböző ütemek releaselését.

Egyelőre csak címszavakban, hogy merre tartunk:

  • A következő nagy csomag fókuszában az “INLOCK token ökoszisztéma” utilizálása áll. Számos olyan új funkciót tervezünk megjelentetni, amik komolyan fognak kapcsolódni az ILK tokenhez. Ezzel az ILK ki fog lépni a “fee only” modellből.
  •  Az előző ponthoz kapcsolódóan mind a borrower oldal, mind pedig a lender oldal kap egy-egy olyan totálisan új funkciót, ami legjobb tudomásunk szerint egyedülálló nemcsak a kripto alapú kölcsönzés, de a hagyományos hitelezés piacán is. Ezzel bemutatva, hogy mit is jelent számunkra az, hogy nem csak követni akarjuk a piacot, de az élére állva innoválni is.
  • Szintén fontos újdonság lesz a korábban már számos alkalommal jelzett transzparensebb lender offer kérdéskör is. Az elmúlt hónapokban több lehetőséget megvizsgáltunk arra, hogy miként tudnánk segíteni, hogy a kölcsönnyújtó el tudja dönteni, hogy milyen kamattal helyezze ki a kölcsöneit.
  • Nagyon fontos hangsúlyt fog kapni a releaseben a Pioneer programunk (affiliate), illetve bemutatkozik a korábban már sokszor előkerült Investor Prime program is.

Ezek mellett nagyon sok javítást, fejlesztéseket fogunk becsempészni a még könnyebb használhatóság érdekében a releasekbe, bízva a még kiválóbb UI-ben.

Fontos, hogy ez a csomag lesz az INLOCK utolsó web-only release. Ezt követően freezeljük a felületet és elkezdődik az INLOCK mobil alkalmazás fejlesztése. Erről elöljáróban annyit elárulok, hogy az INLOCK mobilos verziója lényegesen kevesebb funkciót fog tartalmazni, mint a web-es felület, ennek oka, hogy szeretnénk átállni a “mobil for beginers, web for pros” elvre.

Bár még közel sincs vége, de igen kemény év áll mögöttünk és mint láthatjátok eszünk ágában sincs lábat lógatni a jövőben sem. Remélem továbbra is támogatni fogjátok a projektet a jelenlétetekkel, ötleteitekkel, illetve azzal, hogy aktívan használjátok az INLOCKOT, és ha már így tesztek, akkor osszátok is meg másokkal, hogy mi is az az INLOCK!

Fontos megjegyeznem, ha már ilyen giga irományom született, hogy a következő két hónapban számos rendezvényen fogunk részt venni, ahol reményeink szerint minél többetekkel tudunk találkozni. Ezek közül az első egy október 30-ai (ingyenes) rendezvény, ahol már konkrétan azokról a felhasználási trükköket fogjuk bemutatni, amikkel bárki ki tudja használni az INLOCK funkcióit, hogy a mindennapokban növelje a pénzügyi szabadságát és reális alternatívát találjon magának az egyre kiábrándítóbb tradicionális banki megtakarítási és befektetési termékek mellett/helyett.

Köszönjük az eddigi és a jövőbeni támogatásaitokat!

Csabai Csaba
INLOCK CEO”

A Csaba által említett rendezvény plakátja

További információk az Inlock oldalán.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img