Smartlands: Globális terjeszkedés, amerikai iroda és bróker engedély

spot_img

Blogján jelentette be a brit Smartlands projekt, hogy a New York-i bróker és pénzügyi tanácsadó IIP Securities céggel kötött együttműködési megállapodásának köszönhetően megkezdhetik terjeszkedésüket az amerikai piacon.

A Stellar első ICO-jaként indult útjára a Smartlands Platform, akkor még mezőgazdasági reformra, hatékonyság- és átláthatóság növelésre fókuszáló projektként. Azóta gyökeresen átalakult az értékajánlat, az utóbbi két évben értékpapír token kibocsátási szolgáltatást és piacteret kínálnak a globális piac ingatlanos, mezőgazdasági, ipari és bányászati szereplői számára.

A Smartlands az új együttműködéssel az amerikai piacon számukra nélkülözhetetlen bróker engedélyhez jutott, és 2020 első negyedévétől megkezdi értékpapír tokenek értékésítését tokenizációs projektek részeként. Ezeket a tokeneket a piactér platformon például ingatlanfejlesztő cégek tudják majd kibocsátani, akik a tokenizáció segítségével olcsón jutnak nagy mennyiségű pénzhez, közvetlenül kis-és nagybefektetőktől, a bankok közbeiktatása nélkül. A tervek szerint ingatlan tokenizáción kívül stabil hozamot biztosító eszközöket is tokenizálni kezdenek: egyértelmű választásnak tűnnek a nemesfémek, de stabil növekedést mutató startupok és zöld energiával foglalkozó cégek és felkerülhetnek a kínálatba.

2024-ig elérnék az egymilliárd dollárnyi vagyon tokenizálását. Hosszú távon arra számítanak, hogy a teljes globális ingatlanszektor tulajdonjoga blokkláncra költözik, mely többtízezer milliárd dollárnyi piacot jelent a Smartlands és vetélytársai számára.

A Top 300-as Smartlands platform húzta be a Colliers-t, a világ vezető ingatlantanácsadó cégét

Korábban ezt írtuk az SLT token szerepéről: “…elszámolási egység, szavazási jogosultság döntéshozatalkor, értékpapír tokenek vásárlására és eladására használható. A platform szabályai szerint az értékpapír tokenek kibocsátóinak meghatározott mennyiségű SLT tokent kell tartania, ezzel csökkentve az elérhető mennyiséget, valamint vásárlói nyomást helyezve az árfolyamra.”

Az árfolyam a BTC tavasz-nyári előretörése és az altcoinok kivérzése közepette nem teljesített jól, az SLTUSD árfolyam 90%-os mínuszban jár márciushoz képest, és mindössze 125% pluszban a két évvel ezelőtti ICO árhoz képest.

A cégbe érkező befektetések és a globális terjeszkedés menetrend szerinti haladása azonban bizakodásra ad okot, az amerikai bróker-kereskedő engedély megszerzésével az amerikai intézményi befektetők, fedezeti-és tőkealapok, nyugdíjalapok és egyéni befektetők is felfigyelhetnek a projektre és az általuk kínált hozamokra. A token a Bittrex mellett a Stellarx decentralizált tőzsdén is kereskedhető, de például az utóbbi 24 órában nevetségesen alacsony forgalom volt. Az érkező új tokenizációs projektek és befektetési lehetőségekkel párhuzamosan az aktivitás felpörgésére lehet számítani.

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img