A Top 300-as Smartlands platform húzta be a Colliers-t, a világ vezető ingatlantanácsadó cégét

spot_img

A Stellar első ICO-jaként indult útjára a Smartlands Platform, akkor még mezőgazdasági reformra, hatékonyság- és átláthatóság növelésre fókuszáló projektként. Az azóta eltelt lassan egy évben átalakult az értékajánlat, ma értékpapír token kibocsátást kínálnak a globális piac ingatlanos és mezőgazdasági szereplői számára.

Az új irány bevált: A Smartlands blogbejegyzésben jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb ingatlantanácsadó és befektető cégével megállapodást hoztak tető alá: A 16.000 ingatlanszakértőt foglalkoztató Colliers International élen akar járni a digitalizációban, ebben pedig a minőségi garanciát jelentő Stellar blokkláncot használó Smartlands platform, és törvényileg kompatibilis keretrendszere lesz a segítségükre. Több ezermilliárd dollárnyi ingatlanvagyon már most készen áll a tokenizációra, melynek segítségével likviditás hozható a bankok által “vasmarokkal” fogott piacra. Első körben a Colliers portfóliójából kiválasztott néhány ingatlan tokenizációja következik pilot projekt keretében.

Listázás után egy kicsit megszaladt

Töredelmesen bevalljuk, hogy a radarjaink alatt alacsonyan berepülő Smartlands eddig elkerülte a figyelmünket. A 0.5$-os ICO árhoz képest listázáskor 4.3$-ig emelkedett az SLT árfolyama, ahonnan teljesen átlagos módon szép nagyot zakózott. A mai napon, vélhetően a tegnapi-mai cikkek miatt megszaladt az árfolyam, épp 1.88 dollárért vesztegetnek 1 db tokent, melyből mindössze 7 186 785 darab fog rendelkezésre állni.

Az SLT szerepe a Smartlands platformon: elszámolási egység, szavazási jogosultság döntéshozatalkor, értékpapír tokenek vásárlása és eladása. A platform szabályai szerint az értékpapír tokenek kibocsátóinak meghatározott mennyiségű SLT tokent kell tartania, ezzel csökkentve az elérhető mennyiséget, valamint vásárlói nyomást helyezve az árfolyamra.

A SLT vásárlása többek között a napokban bemutatott StellarX tőzsdén lehetséges, melynek használatához Stellar (XLM) beküldése szükséges. XLM vásárlásához a Binance tőzsdét ajánljuk.

Elindult a StellarX decentralizált tőzsde

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img