Tőzsdére ment a Binance Coin

Megosztom

Az ismert svájci részvénytőzsde, a SIX kínálatába vett egy Binance Coin-on alapuló ETP-t, vagyis egy tőzsdén kereskedhető terméket.

Az ETP (Exchange Traded Products) egy összefoglaló megnevezése a tőzsdéken kereskedhető, de nem szokványos értéktőzsdei eszközöknek. Az ETP-k gyakorlatilag részvényként működnek, de jogi szempontból nem azok. Általában arra szolgálnak, hogy a befektetők könnyebben hozzáférjenek egy-egy speciális piac kínálatához.

Az új ETP az „Amun Binance BNB ETP (ABNB)” névvel kerül majd forgalomba és bankokon, brókereken és más befektetési társaságokon keresztül lesz megvásárolható. Az ETP a Binance és az Amun partnerkapcsolatának hála jöhetett létre. Az Amun egy digitális eszközökkel foglalkozó befektetési társaság. Már több kriptós ETP megalkotása is fűződik a nevéhez, ezek közül mindegyik elérhető a svájci tőzsdén.

Az Amun kriptós ETP-inek listája

Az ETP fizikailag is fedezve vanak, mégpedig 20 millió dollár értékű BNB tokennel. Az Amun-nál nagyjából 75 millió dollár kriptoeszköz fekszik, vagyis az új BNB tokenek ennek legalább a 25%-át adják.

A grafikonon a BNB éves teljesítménye. Jelenleg a 100 napos simított mozgóátlag alatt mozog. Ha úgy gondolod, hogy ez egy jó alkalom a vásárlása, a Mr.Coin-nál forintért is be tudsz vásárolni BNB-ből.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel