2 millió BNB coint égettek el, majdnem rekord profittal zárt a Binance

Megosztom

A Binance a szokásos negyedéves, immár kilencedik BNB égetése véget ért. Kicsivel több mint 2 millió BNB coint égettek el, aminek dollárban kifejezett értéke 36,7 millió.

Ezek a számok azt is jelzik, hogy valószínűleg az elmúlt negyedév volt a Binance történetében a második legnyereségesebb időszak (mivel mindig a BNB profit 20%-át égetik el.) Ebből kimatekozható, hogy kb. 186 millió dolláros profitban zárt a Binance az őszi negyedévben.

A BNB ebben az évben a legjobban hozó altcoinok között volt, amíg ősszel kb 60%-ot zuhant, 40 dollárról a mostani 15 körülre. Az égetés kapcsán Changpeng Zhao, a Binance feje is nyilatkozott az árfolyamról. Ő nem lát különösebb okot arra, hogy most beesett az ár a történelmi csúcsáról, de nem is keseríti el a dolog: kihangsúlyozta, hogy folytatják a termékek építését, ettől lesznek folyamatosan sikeresek.

Eddig úgy tűnik bejött neki ez a recept, hiszen a nemrég beindult Binance Futures – egy határidős szerződések kereskedelmének és magas tőkeáttételnek helyt adó tőzsde, óriási sikereket ér el, a múltkor a napi volumene már megelőzte a hagyományos Binance tőzsdét.

A Binance saját stabilcoinja, a BUSD is bővülésre készül, hamarosan új párokban lesz cserélhető a Binance-en, annak margin részén, a Futures-on és a DEX-en is.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel