Ingyenes tipp: TNT/BTC

spot_img

Új kereskedési tippel jelentkezünk így péntek estére, ezúttal Keny jóvoltából.

TNT/BTC

Beszálló: 900-906 sats között

Stop-loss: 857 sats

Take profit 1: 960 sats

Take profit 2: 1020 sats

Ide kattintva a Binance TNT/BTC párra jutsz!

 

Keny már több mint fél éve osztja a kereskedési tippjeit a Kripto Akadémia Discord szerverén. Ez alatt az idő alatt egyetlen veszteséges hónapja sem volt, sőt, kiválóan teljesített:

április: +34,8%

május: +51,2%

június: +86,8%

július: +43,2%

augusztus: +15,7%

szeptember: +30%

Ha részletesebben érdekel, az összes adatát ebben a dokumentumban (PDF) tudod megnézni.

Ha meggyőztek az eredmények, fizess elő most és ha az első tíz nap során jelzed nekünk, hogy a szolgáltatás mégsem nyerte el a tetszésedet, visszatérítjük a pénzedet.

Ha feljössz a Discord szerverünkre és előfizetsz a Kereskedési Tippekre, Keny és a többi kereskedő szobája láthatóvá válik. Egy szignál – vagy kereskedési tipp általában így néz ki:
Kereskedőink leírják:

  • milyen kereskedési páron lépj pozícióba, pl. a fenti esetben ez a LINK/BTC
  • milyen árfolyamon lépj be / vásárolj
  • milyen árra tedd a take profit szintet
  • milyen árra állítsd a stop losst 

A szignál után egy tőzsdén megnyithatod a pozíciót saját tőkéddel – ill. annak egy részével. Leggyakrabban a Binance-en fogod megtalálni a megfelelő párt, kereskedőink is túlnyomó többségben ott kereskednek. Gyakran előfordul BitMEX is.

Ha szívesen kipróbálnád, fizess elő most, ha az első tíz nap során rájössz, hogy mégsem szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.

A link a termékoldalra visz, ahol kiválaszthatod, hogy mennyi időre szeretnél előfizetni. A sztenderd előfizetés 19.99 EUR / hónap, de fél éves előfizetés esetén már több mint egy teljes hónapot megtakaríthatsz. Kripto Akadémia regisztráció szükséges.Fizetni bankkártyával és PayPal-al is tudsz. Természetesen bitcoint is elfogadunk.

Ha a kártyás-PayPal-os előfizetést választod, nincs más dolgod, mint megadni nekünk a Discord felhasználónevedet, a megrendelőlap kitöltésénél. Ha még nincs Discord regisztrációd, vagy elfelejtetted megadni, később elküldheted nekünk e-mailben is.

Ha bitcoinnal fizetsz, szintén elkérjük a Discord felhasználónevedet és el kell küldened e-mailben a tárcád címét is, ahonnan küldted a bitcoint. A megrendelés és fizetés után a maileket ide várjuk: info@kriptoakademia.com.

Előfizetés után menj fel a Kripto Akadémia Discord szerverére, munkaidőben általában pár órán belül megkapod a VIP státuszt, amivel elérhetővé válnak a kereskedők szobái, ahová posztolják a szignálokat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img