Fiat párok érkeznek a Binance-re, elsőként az orosz rubel

Megosztom

A The Block értesülései szerint fontos lépésre készül a Binance, a népszerű kriptopénztőzsde hamarosan fiat-kripto kereskedési párokkal bővíti kínálatát, a hírek szerint elsőként az orosz rubel kerül terítékre, két hét múlva esedékes az érkezése.

Nem előzmények nélküli a lépés, nemrég jelent meg az euró, és az angol font a kínálatban, mint egy-egy kereskedési pár egyik tagja. Nem véleltlen, hogy az orosz rubel került most – legalábbis a közlemény erejéig – a középpontba, ugyanis a bejelentést Moszkvában tette a Binance első embere, Changpeng Zao.

Egy konferencián hangzott el a fontos újdonság, hamarosan nem csupán az orosz nemzeti valuta, de más fiat pénzek ellenében is vásárolhatunk kriptopénzeket, a jól megszokott amerikai dolláron túl.

Nem Oroszország az első ország, mely lakosainak kedveskedni kíván a Binance, Ugandában, és Szingapúrban is elindították már a fentivel azonos lehetőséget. Fontos lépésekről van szó, sokan nem, vagy csak körülményesen férnek hozzá az amerikai dollárhoz, így jelentősen bővítheti ügyfélkörét a kriptopénztőzsde a mostani lépéssorozattal.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel