Idén már biztosan nem lesz Telegram ICO

spot_img

A múltkor beszámoltunk róla, hogy az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet eljárást kezdeményezett a Telegram Open Network ellen, amiért a cég engedély és bejelentés nélküli értékpapír kibocsátásába kezdett. A SEC elrendelte az árusítás (vagyis az ICO) haladéktalan beszüntetését, aminek a TON kénytelen volt eleget tenni.

Az új fejlemény az ügyben pusztán annyi, hogy a tárgyalás lezajlásáig a TON nem kezdheti el a Gram tokenek árusítását, vagyis az ICO egy darabig még nem mehet végbe. Ráadásul a tárgyalást is elhalasztotta a bíróság jövő februárra, eredetileg október végén tartották volna.

A kriptós közösség által régóta és nagy reményekkel kecsegtető Telegram Open Network elsőkörös (presale) árusítása 23-án kezdődött volna, de a SEC közbelépett. Az előrejelzések szerint több tízezer befektetővel számoltak – nekik most várniuk kell, amíg a Telegram helyzete rendeződik.

Már csak egy hétig tudsz mindössze 2%-os jutalékkal vásárolni a nagyobb kriptopénzekből. Katt a CoinCash-re a részletekért.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img