Altcoinok piaca ma

spot_img

A BTC beesését az altok is követték. Az altcoin piac kapitalizációs grafikonja is szenvedett egy esést, jelenleg így néz ki:

A top 10 coinok is nagyot estek az elmúlt 24 óra alatt, az XRP például -4%-ot, az LTC 3,4%-ot, a BNB -4,6%-ot, az EOS -3,7%-ot esett dollár ellenében.

Az alábbiakban néhány ismertebb altcoinra nézünk rá, BTC párokon.

BCH/BTC

A BCH/BTC grafikonon jelenleg az október eleji 0.02840 sats szinten próbál támaszt találni az árfolyam. Amíg a diagonális ellenállást nem törjük át (amire kevés esélyt látok), nem fog újra megindulni az árfolyam. Esélyesebb, hogy a csökkenő háromszöget fogunk leírni – ha befejeződik az alakzat, aminek a végén újabb letöréssel számolhatunk.

XRP/BTC

Az XRP a BTC ellenében szépen tartja magát egy növekvő trendvonal mentén. A nyár elejétől mostanra egy szép kerek aljat írt le, ami hagyományosan trendfordító alakzat, vagyis a nyarat megelőző esések most visszafordulhatnak. A 4000-4200 satoshi körüli szintet lesz érdemes figyelnünk, ami a 100 napos simított mozgóátlag szintje is. Ha elérjük és támaszt találunk, folytatódhat a növekedés.

Már csak ezen a héten tudsz mindössze 2% jutalékkal vásárolni a nagyobb coinokból!  Katt a CoinCash-re a részletekért.

XMR/BTC

 

A Monero árfolyama rendesen vérzik egész évben, március kivételével nem volt olyan hónap, amikor észrevehető emelkedést tudott volna leírni. A nyáron láttunk magasabb aljakat, de aztán beesett az árfolyam és most is egy lefelé csatornában mozog. Nincs okunk feltételezni, hogy az út innen felfelé vezet, további esésekre számítunk.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img