Blockstack (STX): Binance-en az első hatósági engedéllyel kibocsátott token

spot_img

Elsőként a Binance-en lesz elérhető az első hatósági engedéllyel kibocsátott ICO token, a Blockstack (STX). Az amerikai tőzsdefelügyelet jóváhagyásával lebonyolított júliusi aukción 23 millió dollár értékű tokent bocsátottak ki.

A hatóságok a vásárt csak több kitétellel engedélyezték, például szigorúan megszabták, hogy a ~4500 amerikai befektetővel hogyan és milyen módon kommunikálhat a Blockstack csapata, valamint kikötötték azt is, hogy az amerikai vásárlók miatt, a hatóság engedélyével nem rendelkező tőzsdéken sem forgalmazhatják majd a tokeneket. Szeptembertől azonban a Binance elérhetetlenné tette oldalát az amerikai felhasználók számára, amivel megnyílt az út a Blockstack listázása felé is.

A felvételt megelőzően a csapat nyilvánosságra hozta a korai hodlerek által birtokolt wallet címeket, hogy bárki számára követhetőek legyenek a korai befektetők / tulajdonosok pénzmozgásai.

“Mi hosszú távon gondolkozunk, de tudjuk, hogy nem mindenki fog kitartani mellettünk. Úgy gondolom, fontos hogy az emberek tudjanak arról, ha a legfőbb támogatóink a távozás mellett döntenek.” – nyilatkozott a Blockstack igazgatója, akinek a címe szintén megtalálható a listán.

A Blockstack platformja a decentralizált alkalmazások fejlesztésére és használatára ad lehetőséget úgy, hogy a felhasználók személyes adatait, biztonságát és szabadságát helyezi előtérbe. A tokenek az alkalamzásokhoz való hozzáférést segítik elő, a csapat pedig 2013 óta dolgozik a felület létrehozásán.

Jelenleg még csak a tokenek beutalására van lehetőség, maga a kereskedés október 25-én, 04:00 (UTC) (magyar idő szerint 06:00) fog elindulni az STX/BNB, STX/BTC és STX/USDT párokon.

A Binance által kiadott adatlap szerint:

  • Az STX token kereskedése 30 centről fog indulni.
  • Teljes mennyisége: 2,048,913,388 STX
  • Jelenleg forgalomban lévő mennyisége: 291,628,169 STX

Ez 87.48 millió dolláros piaci részesedést jelent.

A Binance mellett az STX tokenek egy tokiói váltón a Hashkey Pro-n lesznek még elérhetőek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img