Napi tippek, hogy sikeresebb kereskedővé válj X.

spot_img

Nincs megállás, továbbra is jelentkezünk napi tippek sorozatunkkal, melynek keretében elméleti, főként pszichológiai, néhol gyakorlati, praktikus tippeket adunk olvasóinknak. Reméljük, hogy a mai csomag is hasznotokra válik, a mai epizódban arról lesz szó, hogy miről ismerszik meg a sikeres kereskedő, csapjunk is bele!

A sikeres kereskedő:

  • Nem bámulja a grafikonokat egész nap, inkább kutat, tanul, megfelelő lehetőségeket keres, azonosítja a jó kockázat-nyereség arányú trade-eket, majd amint megvan egy ilyen lehetőség, cselekszik.
  • Mindig biztosítja, hogy a stop-loss szintjei megfelelően vannak beállítva, ez a profitszintekre is igaz, ha ez megvan, akkor vár, hogy realizálhassa eredményeit.
  • Elfogadja a veszteség lehetőségét, és ez egy cseppet sem zavarja, egyben nem ragaszkodik túl sokáig egy vesztes pozícióhoz.
  • Mindig óvatos, és elővigyázatos, függetlenül attól, hogy éppen nyerő, vagy vesztes pozícióban van-e, hiszen jól tudja: a túlzott izgalom, vagy éppenséggel félelem ahhoz vezethet, hogy szem elől téveszt fontos piaci folyamatokat.
  • Sosem engedi, hogy az érzelmei határozzák meg a döntéseit, helyettük a technikai analízisre, és a meghatározó fundamentumokra fókuszál.

Sorozatunk összes eddigi anyagát itt láthatod.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img