20 új országban érhető el a Brave Ads rendszere

spot_img

Az itthon is egyre népszerűbb Brave böngésző ezidáig csupán egy maroknyi országban tette elérhetővé Brave Ads rendszerét, melynek keretében hirdetések megtekintéséért kaphatnak kriptopénz jutalmat a felhasználók. Természetesen a Brave saját kriptopénzéről, a BAT-ról van szó, az Egyesült Államok, Kanada, Franciaország mellett még néhány országban volt csupán elérhető a jutalmazási rendszer, most azonban nagy bővülésen megy keresztül a szolgáltatás.

A friss, 0.70 verzióban a következő országok felhasználói vehetnek újjoncként részt a Brave Ads rendszerében: Argentína, Ausztria, Brazília, Svájc, Chile, Kolumbia, Dánia, Ecuador, Izrael, India, Olaszország, Mexikó, Japán, Dél-Kórea, Hollandia, Peru, a Fülöp-Szigetek, Lengyelország, Svédország, Szingapúr, Venezuela, és Dél-Afrika. Magyarország sajnos egyelőre nem szerepel a listán, reméljük, hogy a következő frissítés után már mi is részt vehetünk.

A Decrypt beszámolója szerint ezzel 31-re nőtt a Brave “partnerországok” száma, a baj, legalábbis a pillanatnyi szituáció azonban az, hogy az újonc országokban egyelőre csupán 1-2 kampány érhető el, szemben azokkal az országokkal, amik a kezdetek óta részesei a Brave rendszerének, ezekben nem ritka, hogy akár 15 kampány is fusson egyszerre.

Értelemszerűen szükség van a hirdető partner tudtára, és beleegyezésére ahhoz, hogy BAT jutalmakat oszthasson a Brave azon felhasználóknak, akik megtekintik hirdetéseiket. Ennek ellenére egyes becslések szerint évi akár 60-70 dollárt is kerehetünk a Brave használatával, ez az érték 2020-ban akár 200 dollárra is emelkedhet.

Nem ez az egyetlen, fontos újítás a Brave háza táján, egyes országokban a DuckDuckGo névre hallgató keresőt állították be alapértelmezettként, jó hír azoknak, akik a szokásosnál, pontosabb az “átlag Brave felhasználónál” is jobban féltik személyes adataikat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img