2020 első felében érkezik a Bakkt fogyasztókat célzó applikációja

Megosztom

Mike Blandina, a Bakkt termékfejlesztési vezetője blogbejgyzésben jelentette be, hogy a digitális eszközök népszerűsítését célzó víziójuk következő lépéseként 2020 első felére elkészül a Bakkt fogyasztókat célzó alkalmazása. Az első, Starbucks-szal közös teszt időszak befejezése is ekkora várható.

Az alkalmazás egyik legfontosabb értékajánlata, hogy az elfogadóhelyek felé legitimizálja a “digitális eszközöket”, rajta keresztül ráadásul egy speciális vásárlói csoportot érnek el, akik nagy vásárlőerővel rendelkeznek. Ezen a magállapításon szerintem lehetne vitatkozni, de majd meglátjuk az indulás utáni használati statisztikákat. A felhasználók egy mobil platformot kapnak digitális eszközportfóliójuk kezeléséhez, függetlenül attól, hogy ezeket tárolni, tranzakcióra, vásárlásra vagy értékküldésre kívánják használni. A digitális eszközök folyamatos emlegetése egy kicsit nyakatekertnek tűnik, a blogbejgyzés szerint ezeknek csak egy részét adják a kriptopénzek. Hogy mi lesz a többi, arról egyelőre nincsen szó.

Négy területet emelnek ki, amelyre a fejlesztéssel fókuszálnak:

  • Digitális eszköz infrastruktúra: kriptopénzek egyszerűbb használata, az elfogadóhelyek számára vállalati megoldás, amely idővel kiválthatja a mai fizetési szolgáltatásokat, méghozzá jelentős költségmegtakarítással
  • Piactér: az alkalmazással a felhasználók “feloldhatják a digitális eszközök értékét”. Ez egyelőre erős bullshitnek tűnik, valószínűleg egy használhatóbb multi-coin tárcáról van szó, amiből más digitális pénzügyi termékek is elérhetők lesznek mind költésre, mind portfóliókövetésre és kezelésre.
  • Maximalizált irányítás: a felhasználóközpontú platformon a digitális eszközök ruhalmas felhasználására lesz lehetőség, egyelőre ez sem tiszta hogy mit jelent, hacsak nem akarnak egyéb a fizetésen kívül egyéb szolgáltatásokat elérhetővé tenni a felületen, melyeket például kriptopénzekkel is igénybe lehet venni.
  • A bizalom megteremtése: Megbízható alkalmazás azok számára, akik még most ismerkednek ezekkel az eszközökkel, és megbízható eszköz azon kereskedők számára, akik kockázatmentesen és olcsóbban fogadnának digitális kifizetéseket.

Legutóbb idén tavasszal számoltunk be a Bakkt kriptós fizetési szolgáltatásával kapcsolatos tervekről: “… a Starbucks a Bakkt szoftverét felhasználva lehetővé fogja tenni üzleteiben a bitcoinnal történő fizetés lehetőségét […]. A világszerte több mint 28 000 üzlettel rendelkező franchise aktív támogatása, nagy előrelépést jelentene a kriptopénzek hétköznapi használatának elterjedésében […].”

Még az idén Bitcoin elfogadóhellyé válhat a Starbucks

Fogyasztói applikáció ide vagy oda, a befektetők körében egyre népszerűbb a Bakkt. A szeptember végi első napok után a forgalom is kezd magához térni: az egy héttel ezelőtti 10%-os bitcoin esés, majd a pénteki ugrás hatására az indulás utáni átlag sokszorosának megfelelő értékben kötöttek a befektetők határidős szerződéseket:

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel