Mégis vállalkozik az amerikai részvénykibocsátásra a Bitmain

spot_img

A kínai Tencent News hírei szerint a Bitmain kínai hardvergyártó és bányatársaság titokban beadta az amerikai Értékpapír-és Tőzsdefelügyelethez az amerikai részvénykibocsátáshoz szükséges dokumentumokat. A kibocsátásban a szebb napokat látott Deutsche Bank lesz a kínaiak segítségére, egy korábbi Bloomberg jelentés szerint 3-500 millió dollárt készülnek bezsebelni a részvényeikért cserébe. A beadvány elbírálása tehát folyamatban van, pozitív fejlemények esetén néhány hónap múlva lehetőségünk nyílik tulajdonossá válni és részesedni a cég sikeréből. A részvények teljesítménye nagyban fog múlni a kriptopiac irányától és az azzal kapcsolatos várakozásoktól.

Tavaly még hárommilliárd dollárt terveztek bevonni hongkongi részvénykibocsátáson keresztül, ez az azonban a bitcoin árfolyam összeomlása és a belső harcok miatt idén márciusra meghiúsult. A Bitmainen egyik vetélytársa, a Canaan Creative pont a héten jelentette be harmadik próbálkozását részvénykibocsátásra, ezúttal szintén az USA-ban (Nasdaq), mely során 400 millió dollár értékben értékesítenék a cég részvényeit.

A világ legnagyobb bitcoin bányáját nyitja Texasban a Bitmain

Ha profi kereskedőktől értesülnél kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókról, tippekről, csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img